mclakiewicz - komentarze
Moderator: infernal
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
- Życiówka w maratonie: brak
A myślałem, że jakoś 3 fermentacje jednego trunku, 3 różne temperatury...latać przestawiać...dostałem zawrotu głowy
Hm...widzę, że muszę poczytać coś nie coś o metodach biegowych...
Hm...widzę, że muszę poczytać coś nie coś o metodach biegowych...
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
O jak za darmo to git.Kwiat pisze:
Dziś, korzystając z darmowego wstępu, idę na elektryka z zamiarem machnięcia kilometrówek. Aaach .
Ja co do elektryków (mimo małego stażu biegowego i znikomego doświadczenia) mam stosunek taki sam jak Pan Karol z "Jak to się robi z dziewczynami" miał stosunek do pros... fesjonalistek. Po co płacić za coś, co można mieć za darmo.
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Endo na androida ma taką funkcje autopauzy....wersja na javie niestety już nie....
Z tej pięknej pogody trzeba maksymalnie korzystać jak jest...marzy mi się zeby tak już zostało do wiosny
Z tej pięknej pogody trzeba maksymalnie korzystać jak jest...marzy mi się zeby tak już zostało do wiosny
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
Ładny long...ja na taki nie mam dziś czasu...wcześniej niż normalnie zaczynam pracę ;(
Dobre tempo jak na taki dystans...
Co do endo nie wiem...rzadko staję ostatnio z nim na światłach...
Dobre tempo jak na taki dystans...
Co do endo nie wiem...rzadko staję ostatnio z nim na światłach...
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
No właśnie chyba cuś się zmieniło, bo zawsze czas pauzy doliczał mi do tempa odcinków, a dziś już nie, a jedne światła zatrzymały mnie na dobre półtorej minuty. A może to aktualizacja oprogramowania w Garminie?
Ech Marcin, taka pogoda do wiosny to marzenie, ale boję się, że nic z tego. "Jak to ciulnie to to dupnie" cytując "Bajzel po Polsku", jak ciulnie śniegiem to do połowy kwietnia będzie sypało.
Ech Marcin, taka pogoda do wiosny to marzenie, ale boję się, że nic z tego. "Jak to ciulnie to to dupnie" cytując "Bajzel po Polsku", jak ciulnie śniegiem to do połowy kwietnia będzie sypało.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:09
Czemu tak rozbijasz to bieganie na 3 oddzielne treningi?
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Bo moja 110 nie ma funkcji treningu interwałowego ani nic takiego, więc jak chce zrobić interwały wg dystansu to włączam stoper od nowa z innym autolapem - 500 m, albo 400 m i wtedy 2 autolapy to interwał, a jeden to przerwa. A akurat wczoraj zrobiłem juz całkiem inaczej.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:09
Nie wiem jak w moim, muszę sprawdzić, ale wydaje mi się, ze najlepiej zrobić pauzę w treningu, następnie zmienić autolapa i już.
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
No sam sobie sie dziwię, rok temu latałem o minutę wolniej. Ale to była ta łatwiejsza część progresu.
Zresztą, po zrealizowaniu tegorocznych celów (jak się uda oczywiście) to nie wiem, czy będe na siłe planował dalsze postępy, czy może spocznę na laurach.
Zresztą, po zrealizowaniu tegorocznych celów (jak się uda oczywiście) to nie wiem, czy będe na siłe planował dalsze postępy, czy może spocznę na laurach.
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
U mnie działa dobrze
powalają mnie Twoje treningi na kolana !Ogromny szacunek!
powalają mnie Twoje treningi na kolana !Ogromny szacunek!
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Dzieki.
Niemniej mam świadomośc, że moje tempa interwałowe to dla niektórych ledwie BeeSy .
Niemniej mam świadomośc, że moje tempa interwałowe to dla niektórych ledwie BeeSy .
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
chcesz powiedziec - dla tych co biegaja juz po 5 lat rano w poludnie i wieczorem :Pmclakiewicz pisze:Dzieki.
ja tam zazdroszcze formy !