no wlasnie, ja też nie wiempapillon pisze:sorry za blondyńskie pytanie co tu trzeba zrobić na tym linku kliknąć like?

Moderator: beata
Kambodja widzisz jak dobrze że mi o tym sinuprecie przypomniałaś, bo biorę już antybiotyk czwarty dzień, atoki nie bolą ale katar jak był tak jest, a rzeczywiście kiedyś jak w ciąży byłam to dostałam te tabletki i chyba nawet jeszcze jakiś listek w szafie wyszperamkambodja pisze:
Rosalka - ja miałam duże problemy z zatokami na wiosnę 2013 - bolała mnie głowa (mega przy schylaniu) i non stop katar i kaszel - antybiotyk mi nic nie pomógł. W końcu wzięłam sinupret i po 2 tygodniach już było lepiej - trzeba trochę go pobrać bo to ziołowe jest.
też tak biegam z rozm 70B i też mi się sprawdza superkatekate pisze:ja juz mówiłam, że biegam w zwykłym usztywnianym, ale z ramiączkami skrzyzowanymi z tyłu, jak dla mnie bomba przy rozmiarze 75c
heh, cienias to ze mnie. Też już ok pół roku biegam i jeszcze do 10km nie dobiłam. Mam ambitne plany niedługo osiągnąć ten celkatekate pisze:mnie sie cały czas zdaje, że jestem cieniasem, w końcu biegam nieco ponad pół roku