LoveBeer komentarze
Moderator: infernal
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
- Życiówka w maratonie: brak
A ja musiałem odwlec zakup biegówek bo w tym sezonie już nie ma sensu
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34.00
- Kontakt:
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
na biegówkach akurat byłem 4 albo 5 x więc nie jest tragicznie
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Piter, gratuluję, jesteście z drugim Pitrem przejebani w tych górach powinniście jeździć na biegi w przyczepkach co wożą konie na czym traciliście do Andrzeja i Daniela?
Kolec możesz naprawić, kup rowerowy kolcec z opony schwalbe, rozwierć pozostałość po poprzednim kolcu, i osadź nowy kolec na kleju do szyb samochodowych. Zestaw nie do ruszenia.
Kolec możesz naprawić, kup rowerowy kolcec z opony schwalbe, rozwierć pozostałość po poprzednim kolcu, i osadź nowy kolec na kleju do szyb samochodowych. Zestaw nie do ruszenia.
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
gratulacje, jak zwykle z resztą !
tak, ten fragment trasy potrafił dopieścić nawet najbardziej wymagających zawodników; chociaż ostatnie metry po trawie przed metą też były zaskakująco zaskakujące
tak, ten fragment trasy potrafił dopieścić nawet najbardziej wymagających zawodników; chociaż ostatnie metry po trawie przed metą też były zaskakująco zaskakujące
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Gratulacje...ładnie zapierdzielałeś :uuusmiech:
Jak patrzę na Twoją rozpiskę poszczególnych km to aż mi się wierzyć nie chce jak daliście w takich warunkach biegac takim tempem....naprawdę wielki szacun
Jak patrzę na Twoją rozpiskę poszczególnych km to aż mi się wierzyć nie chce jak daliście w takich warunkach biegac takim tempem....naprawdę wielki szacun
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
dzieki. gdzie tracilismy nie wiem, ale do Andrzeja pewno caly czas, a do Daniela mysle ze na podbiegach jednak.jedz_budyn pisze:Piter, gratuluję, jesteście z drugim Pitrem przejebani w tych górach powinniście jeździć na biegi w przyczepkach co wożą konie na czym traciliście do Andrzeja i Daniela?
co do butow - wstawiam foto - kolca wyrwalo z buta z kawalkiem gumy, wiec nic tu nie nawierce. ale o patencie z klejem do szyb slyszalem, sprobuje nim zaklajstrowac to i nawet zwukla srube wkrecic
ps: mar_jas - ja jak mi garmin pikal na łąkach tez nie chcialem wierzyc ze bylo tak szybko
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Kolca wyrwało z oryginalnym klejem, zatem nie trzeba wiercić kup normalny kolec rowerowy, i klej do szyb który się przyda gdybyś znowu stracił kolca. Naprawa będzie mocna jak oryginał.
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
masz link do tej galerii zdjęć ?
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
tak zatem zrobie
ps:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 08b31a1e36
https://plus.google.com/photos/10384878 ... 9505447105
ps:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 08b31a1e36
https://plus.google.com/photos/10384878 ... 9505447105
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
LoveBeer tajemnicą biegaczy uprawiajacych BnO jest to, że z czasem tracą zęby...
znaczy się chciałem powiedzieć ich buty tracą kolce
To normalne w tego typu butach, ja to bym się w ogóle nie przejmował. To są buty do "walki" a nie do tańca czy różańca
znaczy się chciałem powiedzieć ich buty tracą kolce
To normalne w tego typu butach, ja to bym się w ogóle nie przejmował. To są buty do "walki" a nie do tańca czy różańca
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ano, jakos specjalnie sie nie przejmuje, ale skoro mozna naprawic w domu w 10 minut to czemu nie a tylko moze zywotnosc mnie troche rozbroila, bo to chyba dopiero 3 lub 4 bieg tych butow i w sumie pierwszy po az tak mieszanym podlozu (po pierwsze byly w laskawszych dla buta warunkach - snieg + lod)
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
1 kolec to około 1 zł, kup więcej klej to 20 zł, zestaw naprawczy się przyda na zaś. Naprawa to chwila roboty a co funkcjonalność buta z pełnym uzębieniem odzyskasz bardzo szybko. Tylko dziurę dobrze wyczyść i odtluść acetonem lub innym rozpuszczalnikiem-odtluszczaczem. Kolce są te same co w oponach rowerowych szchwalbe