To był komplement, jakbyś miała wątpliwościpapillon pisze:Ale Mi Ma_Tika napisała! Nie prawda wyglądam tak samo, tylko ze mam jaśniejsze krótsze włosy. A opisuję się tak jak realnie to widzę!

Moderator: beata
To był komplement, jakbyś miała wątpliwościpapillon pisze:Ale Mi Ma_Tika napisała! Nie prawda wyglądam tak samo, tylko ze mam jaśniejsze krótsze włosy. A opisuję się tak jak realnie to widzę!
papillon pisze:Ale Mi Ma_Tika napisała! Nie prawda wyglądam tak samo, tylko ze mam jaśniejsze krótsze włosy. A opisuję się tak jak realnie to widzę!
o morde frankiefranklina pisze:kate kate opowiadaj jak nowa praca? ja niestety dzisiaj sie dowiedziałam ze od marca tez powinnam szukac nowej,moge posiedziec na kuroniu ale jak tylko cos znajde to -delikatnie mówiąc-woleliby zebym skorzystała![]()
No nic -trza sie rozglądac![]()
franklina pisze:cavusia przyjezdzamprzycisne pasa na czyms innym
![]()
jesli to nie problem to odbierz-bede wdzieczna i nie bede leciała z pociagu z jęzorem na wierzchu![]()
bede miala tel przy PUPIEtakze tym razem sie napewno nie miniemy...chyba ze mnie do soboty krokodyl połknie bo juz dzisiaj nic mnie nie zdziwi...