Oj motywacja się przyda do rozpoczęcia prawdziwej przygody z bieganiem... szkoda tylko ze to akurat Bartodzieje a nie np. Myślęcinek albo Wyżyny...kasztanowiec pisze:Może jest ktoś chętny na wspólne bieganie i mieszka na Bartodziejach? Zbliża się okres zimowy, przyda się dodatkowa motywacja .
Bydgoszcz - trasy biegowe & biegacze
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Rozgrzewający Się
Odpowiada mi każdy dzień w tygodniu, z wyjątkiem środy. Co jakiś czas odpadają weekendy z racji wyjazdów. Jeśli chodzi o porę to preferuję bieganie wieczorami. Jestem amatorką, biegam od kwietnia, z tymże przez ostatnie 1,5 miesiąca nie biegałam z racji małej kontuzji. Teraz powoli wracam do regularnych treningów. Tempo- 7-8min/km.feelipe pisze:jakie dni, jaka pora i jakie tempo wchodzi w gre?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 54
Witam,
może jest ktoś chętny na bieganie?
Pasuje mi każdy dzień tygodnia bez weekendów, godziny przedpołudniowe - najlepiej Myślęcinek ale mogę dojechać w inne miejsce.
Tempo - 5:30 - 5:45/ km ale mogę się dopasować.
może jest ktoś chętny na bieganie?
Pasuje mi każdy dzień tygodnia bez weekendów, godziny przedpołudniowe - najlepiej Myślęcinek ale mogę dojechać w inne miejsce.
Tempo - 5:30 - 5:45/ km ale mogę się dopasować.
-
- Rozgrzewający Się
Witam serdecznie,
Czy ktoś zna jakieś ciekawe trasy na Wyżynach do biegania ??? Biegam głównie wieczorami ok 18.00. Obecna trasa Glinki - Jana Pawła II - Brzozowa - Bielicka - Solskiego - Wojska Polskiego - Szpitalna - Glinki - Magnuszewska (ok. 10 km).
Pozdrawiam.
Czy ktoś zna jakieś ciekawe trasy na Wyżynach do biegania ??? Biegam głównie wieczorami ok 18.00. Obecna trasa Glinki - Jana Pawła II - Brzozowa - Bielicka - Solskiego - Wojska Polskiego - Szpitalna - Glinki - Magnuszewska (ok. 10 km).
Pozdrawiam.
-
- Rozgrzewający Się
hej mi jak najbardziej odpowiada! proszę o konkrety!kasztanowiec pisze:Może jest ktoś chętny na wspólne bieganie i mieszka na Bartodziejach? Zbliża się okres zimowy, przyda się dodatkowa motywacja .
-
- Rozgrzewający Się
Hej jako , że jestem tu nowa to witam wszystkich w tygodniu biegam okolice Bartodziejów , kanał , wyżyny czasami i rondo grunwaldzkie - zalezy od tego gdzie nogi poniosą - ok 6/7 km co drugi dzien. Natomiast w weekendy chciałabym zacząć w Myślu ale sama i nie za bardzo wiem jakie trasy i trochę się obawiam jednak naszej młodzieżówki jest ktoś chętny do biegania? Przyznaje , że zależy mi na osobach które już od jakiegoś czasu trenują jako , że staram się trzymać dobre tempo pozdrawiam i czekam na odzew.
-
- Wyga
nie wiem gdzie to pisze tutaj kiedy i gdzie w kuj-pom bede w 2014 imprezy biegowe jakies po za maratonami wie ktos cos ??
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 41:16
Polecam:andy_czarny pisze:nie wiem gdzie to pisze tutaj kiedy i gdzie w kuj-pom bede w 2014 imprezy biegowe jakies po za maratonami wie ktos cos ??
- Dwumaraton Bydgoski - http://www.dwumaraton.pl/ (można pobiec połówkę zamiast całego maratonu)
- Z Biegiem Natury - http://zbiegiemnatury.pl/
- Bydgoszcz na start 10km - http://www.bydgoszcznastart.pl/bydgoszc ... ,1,19.html
Pozdrawiam
-
- Wyga
Dzieki wielkie. Do zobaczenia
- Spinnaker
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 41:28
Poza maratonami startuje Cross Liga. http://www.cross-liga.pl/andy_czarny pisze:nie wiem gdzie to pisze tutaj kiedy i gdzie w kuj-pom bede w 2014 imprezy biegowe jakies po za maratonami wie ktos cos ??
Liczne półmaratony m.in. Unisławski, Toruński ( na mikołajki)
i znając życie mnóstwo innych biegów na 5, 10, 21 km
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 43:13
- Życiówka w maratonie: 3:42:23
Chętnie pobiegał bym we wtorki od 17:30 w górę w tempie od 5:20 m/km do 6:00 m/km, pasowało by mi to do mojego planu. W końcu nie biegał bym sammagrze pisze:Witam,
może jest ktoś chętny na wspólne bieganie z okolic ronda kujawskiego? rano bądź wieczorem, ok.10-15km w spokojnym tempie
-
- Wyga
Chetnie moge pobiegac z kims 5;10-5;45
5-10km
Myslecinek/Blonie/Kanal Bydgoski i inne miejsca
5-10km
Myslecinek/Blonie/Kanal Bydgoski i inne miejsca
-
- Wyga
Cześć, mogę pobiegać w najbliższy weekend jeśli ktoś ma ochotę, kanał bydgoski, błonie i nie tylko. Pozdr
"Każdy robi co chce, dobrze lub źle - sam to już wie najlepiej"