2 km w 8-9 minut
- TadX
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Witam,
czy osiągnięcie 2km w 8 i 9 minut to dużo czy mało biorąc pod uwagę fakt, że takie biegi treningowe robimy 5 razy w tygodniu?
Czy taki plan ma sens? Pytam, bo znajomy mnie zainspirował takim właśnie.
czy osiągnięcie 2km w 8 i 9 minut to dużo czy mało biorąc pod uwagę fakt, że takie biegi treningowe robimy 5 razy w tygodniu?
Czy taki plan ma sens? Pytam, bo znajomy mnie zainspirował takim właśnie.
- TadX
- Wyga
- Kontakt:
Właśnie też tak myślałem... Dzięki za odpowiedź
.

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 37:02 trail
- Życiówka w maratonie: 3:10
Ma sens - z psem w parku :P
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
wszystko ma sens i nie ma sensu jednocześnie
zadumałem się nad tą sformułowaną ad hoc filozoficzną zasadą nieoznaczoności
zadumałem się nad tą sformułowaną ad hoc filozoficzną zasadą nieoznaczoności
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
cie choroba,
z mojego szybkiego internetowego reserczu wynika że teoria jakoby sens był znaczeniem subiektywnym jest od dawna nauce znana.
żegnaj pokojowa nagrodo nobla... chlip, chlip...
z mojego szybkiego internetowego reserczu wynika że teoria jakoby sens był znaczeniem subiektywnym jest od dawna nauce znana.
żegnaj pokojowa nagrodo nobla... chlip, chlip...

Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- małymiś
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:53:02
jeśli nie ma sensu to znaczy, że taki plan jest nieskończenie głupi, co jednocześnie oznacza nieskończoną jego mądrość.
Także, zamiast siedzieć na tyłku latałbym nawet te 2 km w 8 minut.
Pewnie po miesiącu stwierdziłbym, że teraz czas na 3 km w 12 minut, a potem 4 w 16 a potem 5 w 20 - a stąd już blisko do 10 w 40 min
lub coś takiego. ale nie każdy musi mieć jakiś konkretny cel biegowy. mi się dobrze biegało, bez tych celów, tylko nie mogłem się zmusić do wyciskania z siebie więcej niż już miałem.
Pewnie po miesiącu stwierdziłbym, że teraz czas na 3 km w 12 minut, a potem 4 w 16 a potem 5 w 20 - a stąd już blisko do 10 w 40 min

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Ty biegałeś bezplanowo. A tu chodziło o plan. Czyli dalej: bez sensu.małymiś pisze:jeśli nie ma sensu to znaczy, że taki plan jest nieskończenie głupi, co jednocześnie oznacza nieskończoną jego mądrość.
Pewnie po miesiącu stwierdziłbym, że teraz czas na 3 km w 12 minut, a potem 4 w 16 a potem 5 w 20 - a stąd już blisko do 10 w 40 minlub coś takiego. ale nie każdy musi mieć jakiś konkretny cel biegowy. mi się dobrze biegało, bez tych celów, tylko nie mogłem się zmusić do wyciskania z siebie więcej niż już miałem.
- TadX
- Wyga
- Kontakt:
O sens chodziło mi w tym znaczeniu, czy tego typu przebieżki coś dają wymiernego. Tylko tyle.
Sam próbuję wrócić do biegania planowego z miCoachem, więc jeśli taki zestaw by coś dawał, to nawet bym się połakomił. Sam na razie jestem w fazie rozruchu.
Nie oceniam. Spytałem z ciekawości, tylko tyle. Nigdzie nie oceniłem jako głupi, czy nie głupi. Dla mnie albo to coś daje, albo nie. Jeśli nie - szukamy dalej. Znajomy nie ma żadnego planu - biega tylko te 2km.f.lamer pisze:nie znasz celu planu znajomego TadX -> nie powinieneś go oceniać
Sam próbuję wrócić do biegania planowego z miCoachem, więc jeśli taki zestaw by coś dawał, to nawet bym się połakomił. Sam na razie jestem w fazie rozruchu.