Kachita - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

raSheed pisze:
zoltar7 pisze:Kojer trza było śmiało podejść... U Kachity dla nowych klientów pierwszy gram za darmo :hahaha:
A ja dziś podszedłem ale nic nie dostałem :smutek:
No proszę cię, nie bądź bezczelny. Przecież wyraźnie stoi napisane: PIERWSZY gram...; za kolejne trzeba płacić.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
PKO
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

No zostawiłam sterydy w domu, co zrobić ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
raSheed
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 47:20
Kontakt:

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:
raSheed pisze:
zoltar7 pisze:Kojer trza było śmiało podejść... U Kachity dla nowych klientów pierwszy gram za darmo :hahaha:
A ja dziś podszedłem ale nic nie dostałem :smutek:
No proszę cię, nie bądź bezczelny. Przecież wyraźnie stoi napisane: PIERWSZY gram...; za kolejne trzeba płacić.
ale jak kachite dzis 1 raz na oczy widzialem...to juz nic nie rozumiem :ojoj: :niewiem: :ble:
BLOG | Komentarze

5km ->21:32 Wrocław GPzBiegiemNatury 6 bieg 08.13.2014
10km -> 44:45 Dziesiątka Wroactiv 16.03.2014
21,095km -> 01:48:34 XXVI Bieg Lwa Legnickiego 06.10.2013
1/4 IM -> 2:56:10 Poznań 04.08.2013
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

raSheed pisze: ale jak kachite dzis 1 raz na oczy widzialem...to juz nic nie rozumiem :ojoj: :niewiem: :ble:
Taaa, wszyscy tak zeznają, że niby pierwszy raz i w ogóle. :tonieja:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dobra, pośmialim się, pośmialim, ale chyba dygresja osiągnęła poziom abstrakcyjności niedostępny dla większości. Więc może skupmy się na poradach typu "Jak szybko wrócić do formy, żeby pięknie pobiec w Sobótce", ewentualnie "Czy jest sens zapisywać się na bieg na Ślężę?" ;)

PS Gdyby ktoś miał ochotę dołączyć jako czwarta osoba do brydżyka... znaczy się sztafety w Bochni, to zapraszam. Lejek, Marcin N. i mła szukamy :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Dobra, pośmialim się, pośmialim, ale chyba dygresja osiągnęła poziom abstrakcyjności niedostępny dla większości.
Podejrzewam, że dokładnie takie samo było uzasadnienie decyzji "Derekcji" BBC o zdjęciu Latającego Cyrku Monty Pythona z anteny :bleble:
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:03

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Więc może skupmy się na poradach typu "Jak szybko wrócić do formy, żeby pięknie pobiec w Sobótce"
To ja też poproszę :).
kachita pisze:ewentualnie "Czy jest sens zapisywać się na bieg na Ślężę?" ;)
Ambitne.
Już sam podbieg na Wieżycę może być zabójczy, a to nawet nie połowa trasy :).
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No bo to już tak jest-jak się pójdzie, to w sumie nigdy się pójścia nie żałuje, co nie? Jak już opatentujesz swój plan do mara, pokaż, ja znalazłam świetne plany na jednej stronie i cieszę się, że nie muszę szukać dalej :taktak:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:"Czy jest sens zapisywać się na bieg na Ślężę?" ;)
To tak jak w moim przypadku pytanie: "Czy jest sens zapisywać się na OWM? :jatylko:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kojer pisze:
kachita pisze: ewentualnie "Czy jest sens zapisywać się na bieg na Ślężę?"
Ambitne.
Już sam podbieg na Wieżycę może być zabójczy, a to nawet nie połowa trasy .
Otóż to :bum: Ale podobno po Wieżycy trasa przez 200 metrów idzie w dół i można wypocząć :hahaha: Zresztą, limit czasu na te 5 km to 90 minut, myślę, że bym się wyrobiła ;)
Kanas78 pisze: No bo to już tak jest-jak się pójdzie, to w sumie nigdy się pójścia nie żałuje, co nie? Jak już opatentujesz swój plan do mara, pokaż, ja znalazłam świetne plany na jednej stronie i cieszę się, że nie muszę szukać dalej
No raczej :)
Ja na razie wymądziłam sobie coś takiego, taki kolaż różnych planów i moich pomysłów ;) Na razie czarno to widzę, bo dzisiaj jeszcze się leczę, więc muszę trochę zmodyfikować przyszły tydzień. Podrzuć linka do swojej strony :)
zoltar7 pisze:To tak jak w moim przypadku pytanie: "Czy jest sens zapisywać się na OWM? :jatylko:
Dyszka? Maraton?

Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:
zoltar7 pisze:To tak jak w moim przypadku pytanie: "Czy jest sens zapisywać się na OWM? :jatylko:
Dyszka? Maraton?
No wiesz co? Dyszka to jest dobra dla Justyny Kowalskiej... phiii :nowiesz:
Nie jest problemem dotrzeć do mety OWM, pytanie tylko w jakim stanie :trup: , stylu... :ojoj: no i czasie :jatylko:
Z drugiej zaś strony, teraz takie czasy nadejszły, że przy piwku i grillu wstyd się przyznać, że się maratonu w Stolicy nie biega...
...że o TRI nie wspomnę :bum:
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:03

Nieprzeczytany post

kachita pisze:
kojer pisze:
kachita pisze: ewentualnie "Czy jest sens zapisywać się na bieg na Ślężę?"
Ambitne.
Już sam podbieg na Wieżycę może być zabójczy, a to nawet nie połowa trasy .
Otóż to :bum: Ale podobno po Wieżycy trasa przez 200 metrów idzie w dół i można wypocząć :hahaha: Zresztą, limit czasu na te 5 km to 90 minut, myślę, że bym się wyrobiła ;)
Po Wieżycy jest już łatwiej. A 90 minut to prawie spacerowo o ile pamiętam. Od przełęczy pod Wieżycą na Ślężę podają chyba właśnie taki czas marszu.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:
kachita pisze:
Dyszka? Maraton?
No wiesz co? Dyszka to jest dobra dla Justyny Kowalskiej... phiii :nowiesz:
Nie jest problemem dotrzeć do mety OWM, pytanie tylko w jakim stanie :trup: , stylu... :ojoj: no i czasie :jatylko:
Z drugiej zaś strony, teraz takie czasy nadejszły, że przy piwku i grillu wstyd się przyznać, że się maratonu w Stolicy nie biega...
...że o TRI nie wspomnę :bum:
Zoltar, zawsze przy grillu możesz wspomnieć, że maratony to dla Ciebie nie jest wyzwanie i że właśnie szlifujesz kraula do TRI ;)
kojer pisze:Od przełęczy pod Wieżycą na Ślężę podają chyba właśnie taki czas marszu
No tak mi się właśnie kojarzy, dlatego tym bardziej powinnam się dokulać ;)

Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kaśka raz kachicie śmierć! Zapisuj się dasz radę. Moim marzeniem jest Bieg na Śnieżkę i kiedyś też powiem sobie raz wolfowi śmerć!
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapisy ruszyły dopiero wczoraj, mam jeszcze czas na zastanowienie się i sprawdzenie w kalendarzyku, czy mi ten bieg pasuje :)

New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ