No jeśli mówimy o Piasecznie kod pocztowy 05-500 to mam tak samo blisko jak i Ty. Warto wiedzieć, że jest obok taka imprezaLadyE pisze:a to jakos blisko Ciebie?
Lady teraz jeździsz na zewnątrz czy masz trenażer?
Moderator: infernal
No jeśli mówimy o Piasecznie kod pocztowy 05-500 to mam tak samo blisko jak i Ty. Warto wiedzieć, że jest obok taka imprezaLadyE pisze:a to jakos blisko Ciebie?
powiem Ci że nie do końca masz racje! za pierwszym razem kupiłem pianke na allegro za 80zł krótką surfingową tak "na sztuke" co by mnie dopuścili do startu! istnieje możliwość że jak temp wody bedzie za niska to bez pianki organizator nie dopuści Cie do startu!!! Wtedy w tej piance na 1,9km przepłynąłem w ok 49min i coś tam sec, rok później w tej samej piance tylko że w miare regularnie jak na mnie chodziłem na basen <1-2 razy w tyg, przez ok 2-3mc> i poprawiłem sie o 9min na samym pływaniu! Wniosek jest taki że jeśli jesteśmy słabymi pływakami to sprzet dużo Ci nie pomoże a dobry sprzet kosztuje sporo kasy! Obecnie zakupiłem typową pianke do TRI firmy speedo na promocji za 500zł nową ! Jeśli dobrze sie poszuka i nie jesteś wybredna to można kupić coś w miare dobrego za bardzo przyzwoitą kase !LadyE pisze:pianka to chyba z tysiac kosztuje to musze pierw na nia uzbierac
Lady, może się czepiam ale wydaje mi się że zmiana siodełka nic nie da! Najpierw pojeździj dużo i regularnie bo tyłek musi się przyzwyczaić do siedzonka!chyba bede musiala sie rozejrzec za jakims wygodniejszym siodelkiem, bo na to moje juz nawet pielucha nie pomaga