proponuje zrobić 5-tke podczas trenu badz dyszke! kiedyś pisałeś że nie masz problemu z motywacją na mocny trening i zawody nie są Ci do tego potrzebne! Zrób toKrzychu M pisze:Dawno nie biegałeś żadnego pełnego dystansu na maksa.

Moderator: infernal
proponuje zrobić 5-tke podczas trenu badz dyszke! kiedyś pisałeś że nie masz problemu z motywacją na mocny trening i zawody nie są Ci do tego potrzebne! Zrób toKrzychu M pisze:Dawno nie biegałeś żadnego pełnego dystansu na maksa.
Patrząc po jego treningach nigdy tego nie sprawdza, a co za tym idzie - można domniemywać, że puls przy maratonie powolutku by mu rósł, a skoro juz przekraczał 170 przy 29 km, to pewnie w okolicach 35-38 mógłby już mieć nawet ponad 180, co patrząc na jego wytrenowanie jest już baaardzo wysoko, więc może się okazać, że odcięłoby go całkowicie.Krzychu M pisze:Albo potrafisz biegac na takim pulsie...albo na Błoniach na 33-35km by Cię "odcięło".sosik pisze:Więc chyba za szybko biegam te progi. Z drugiej strony nie zdziwiłbym się, jakby z maratonu średnie tętno wyszło ok 170 bpm ( 88% ). Krzychu sam zauważyłeś, że w listopadzie jak próbowałem maraton przebiec na Błoniach, to na tym 29 km miałem już > 170 bpm. Wtedy odczucie było bardzo pozytywnie.
no to poczekaj na dobrą pogode, ponoć ma być w nastepnym tygodniusosik pisze:Nie chcę biegać na 10 bo to trzeba szybko, a w wieje strasznie.
nie umiem się postawić na Twoim miejscu, nie wiem co Ci sie tam w głowie rodzi, ale kurcze maraton na treningu i to na czas? dla mnie bardzo słaby pomysł! nie wiem czy ktokolwiek by się podjął takiego wyzwania!!! na 5km czy dyszke to jeszcze ok ale wszystko powyżej to jednym słowem masakra! Ja bym poczekał do nastepnego tygodnia i walnął dyche! A nóż nikt nie zadzwoni? A nawet jak zadzwonią to masz te 3dni na teściksosik pisze:Wojtku pamiętaj, że 'siedzę na walizkach' przez ten zabieg. Trochę mi to plan rozwala, bo cytuję lekarza:'Będzie Pan miał to kolano robione w pierwszej połowie stycznia. Zadzwonimy 2-3 dni przed.'
oby, zdrowia życze!!!sosik pisze:Do trzech razy sztuka'
Akurat jutro to ma szczególnie mocno nie wiaćsosik pisze:Nie chcę biegać na 10 bo to trzeba szybko, a w wieje strasznie. No i lekkie utrudnienie czyli dzisiaj tradycyjny czteropaczek browara