Aniad1312 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a ja lubię :) najbardziej z twarożkiem i miodem.

Chrupiąca skórka...tiaaa...raz się zabrałam za pieczenie chleba na zakwasie. No...skórka była chrupiąca, cała reszta nie bardzo :hahaha:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
mihumor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:47
Życiówka w maratonie: 2:48:13

Nieprzeczytany post

Chleb mdły, herezje jakieś :spoczko: - cóż o gustach się nie dyskutuje, chleb to dobro wcielone zwłaszcza w myśl norwidowego przesłania cośmy jego zakładnikami są poniekąd - mnie z tym akurat dobrze i chlebuś dobrej jakości zawsze wielbić będę zarówno w smaki jak i w zapachu. Bo to przecie jedna z najprzyjemniejszych rzeczy - zapach świeżego chleba (obok pierwszego łyku piwa na ten przykład). Chlebusia jak pojem to biegam jak szatan - długo, mocno i szybko, nic mnie wtedy nie rusza :hahaha:
Najszybsza kupa złomu w galaktyce

Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Świeżutki chleb z masłem jest pycha... A bułeczki to już w ogóle! Biały chleb najbardziej lubię taki tradycyjny, polski, tak samo bułeczki. Natomiast bułki pełnoziarniste najlepsze są w Niemczech - nie wiem, jak oni to robią, ale są mega :taktak: Chleba ciemnego już nie mają takiego dobrego...
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
mihumor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:47
Życiówka w maratonie: 2:48:13

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Chleba ciemnego już nie mają takiego dobrego...
Oj - Niemce mają ogromny kraj i wiele rzeczy tam można znaleźć, dobrego ciemnego chleba mają dużo jeno drogi on okrutnie niestety. Może Włosi dobrego ciemnego nie mają ale Niemcy mają go na pewno.
Najszybsza kupa złomu w galaktyce

Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie mówię, że jest zły, mówię, że bułeczki pełnoziarniste są lepsze :) Ale fakt, może za mało kupowałam tam chleba, bo drogo, a jakoś łatwiej było odżałować te 50 centów za bułeczkę ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniu, razowy pszenny, czy żytni? I co to znaczy dużo? :hej:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas, taki jak uda mi się kupić. Wolę żytni i na zakwasie, ale trudno bez domieszki drożdży, a jeśli już, to cena horrendalna.
Hm, no dużo to...dużo :) Na tyle wystarcza mi odwagi, na szczegóły już nie bardzo ;) ale kilka kanapek wpada
ps. kiedyś jadałam bułek dużo i mój kolega widząc mnie jedzącą podśpiewywał: "męczybuła, męczybuła" :hahaha: a że nie złośliwie, tylko uszczypliwie-żartobliwie, toć focha nie strzelałam :) teraz nie śpiewa, bo bułki rzadko jadam :)
arlet
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 53:10

Nieprzeczytany post

zasiadłam do czytania zaległości, bo wyjechani byliśmy przez moment, cheer up!!!!!!!bo" idzie wiosna baronowo"!! :uuusmiech:
a pharell super mega radosny utwór i biegowo też daje kopa, chociaż z moim bieganiem ostatnio to słabo, bo walka była rodzinna z zapaleniem oskrzeli :grr:
Obrazek
arlet
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 53:10

Nieprzeczytany post

aaa, doczytałam wątek chlebowy, bez niego ani rusz, my mamy taką sympatyczną panią Kasię i ona piecze przepyszny chleb pszenny razowy, cały tydz. jest pycha,
Obrazek
Awatar użytkownika
hotmas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dobry chleb jest zajebisty i tyle. Nikt mi nie powie, że inaczej może być :hahaha:
Ale że za kilka kwiatków tyla kasy??? Zepsułoby to smak tortów Twych więc dobrze że się obudziałaś. (choć dobrze wiem co to za stres :hahaha: )
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hotmas, pamiętam jak pani dekoratorka tłumaczyła, że za każdy kwiat płaci się osobno, a nie za całość... :)
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie ten obiad to inny będzie, nic straconego ... niestety :bleble:
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zadroszczę Ci tego szybkiego biegania z palcem w d... :taktak: szkoda, że mieszkam tak daleko, byłabyś moim pejsem na te najtrudniejsze dla mnie etapy treningu, gdzie po 2 kilometrach po 5:30 ledwo żyję, to byłaby mega motywacja!!!
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No ładnie biegasz, ładnie :) I fajnie, że lekko! :taktak:

Obrazek

Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki Dziewczęta ;) a jakoś się kulam :)
ODPOWIEDZ