listopad to będzie powolne bieganie i budowanie bazy do wiosennego półmaratonu, muszę też przeorganizować jakoś dzień, żeby dorzucić basen i trochę siłownię, żeby wzmocnić też górę, bo ręce się przydają w kraulu :P
Moderator: infernal
tak jak pisałem, jeśli masz mozliwości finansowe i nie przejmujesz sie z kasą to bierz karbon! a jeśli nasz możliwości finansowe ale tak czy siak szkoda Ci wydawać tyle kasy i wiesz że nigdy 90km nie przejedziesz w 2:30h to kupuj alu! pamiętaj tez że rower to nie wszystko! oprócz roweru musisz zakupić pedały spd-sl i do tego buty, pasowało by tez kupic dodatki do roweru takie jak: 2x uchwyt na bidon, 2xbidon, zapasową dętke, mini klucze, łyżki do zmiany dętki, mały pojemnik na te duperele, mały pojemnik na jedzenie i co tam jeszcze chceszraSheed pisze:rower sam nie pojedzie, dlatego zastanawiam się czy karbon to na pewno dla mnie, potem będzie rower co aż gwizda, a z triathlonisty pi*da
listopad to będzie powolne bieganie i budowanie bazy do wiosennego półmaratonu, muszę też przeorganizować jakoś dzień, żeby dorzucić basen i trochę siłownię, żeby wzmocnić też górę, bo ręce się przydają w kraulu :P
Jeszcze kask (bo w tym sezonie miałem pożyczony) i lemondka by się przydała, jakiś strój startowy i pianka. Myślałem też, żeby jakiś fitting zrobić i ustawić to wszystko jak najlepiej.panucci10 pisze: tak jak pisałem, jeśli masz mozliwości finansowe i nie przejmujesz sie z kasą to bierz karbon! a jeśli nasz możliwości finansowe ale tak czy siak szkoda Ci wydawać tyle kasy i wiesz że nigdy 90km nie przejedziesz w 2:30h to kupuj alu! pamiętaj tez że rower to nie wszystko! oprócz roweru musisz zakupić pedały spd-sl i do tego buty, pasowało by tez kupic dodatki do roweru takie jak: 2x uchwyt na bidon, 2xbidon, zapasową dętke, mini klucze, łyżki do zmiany dętki, mały pojemnik na te duperele, mały pojemnik na jedzenie i co tam jeszcze chceszto tez są wydatki które musisz uwzględnić przy zakupie kolarki! jesli w przyszłości myślisz złamać w 1/2 IM bariere 5h to rower karbonowy az tak Ci nie pomoze! Musisz pływać przynajmniej 40min, jeździć na rowerze ok 2:35h, biegać 1:40h i szybko sie przebierać w T1 i w T2
czego Tobie i sobie serdecznie zycze
no kask to obowiązek, myślałem że juz masz wiecpominąłem, lemondka? rewelacyjna sprawa! i mozna naprawde kupić podstawową za ok 100-120zł nie wdając sie w koszty wiec spokoJeszcze kask (bo w tym sezonie miałem pożyczony) i lemondka by się przydała, jakiś strój startowy i pianka. Myślałem też, żeby jakiś fitting zrobić i ustawić to wszystko jak najlepiej.
Mam przynajmniej 3 tygodnie na decyzję zanim przyjdzie wypłata :bum
no ja myśle że nie ostatnie! Mam nadzieje że pościgamy się 7 września w Malborku co1.06.2014 1/4 IM w Sierakowie
27.07.2014 1/2 IM w Poznaniu
Ale to nie jest moje ostatnie słowo![]()
To będzie ta dycha w końcu czy nie będzie, bo coś ostatnio słyszałam, że jednak nie będzie...raSheed pisze:Na kwiecień zapowiada się jakaś dycha ulicami Wrocławia, więc tam spróbuję się rozprawić z życiówką na tym dystansie.
gdzieś...kiedyś...raz przeczytałem, że będzie, ale jako że Wrocław jest miastem NIEDASIĘ, to nie zdziwię się, jeśli jednak to nie dojdzie do skutkukachita pisze:To będzie ta dycha w końcu czy nie będzie, bo coś ostatnio słyszałam, że jednak nie będzie...raSheed pisze:Na kwiecień zapowiada się jakaś dycha ulicami Wrocławia, więc tam spróbuję się rozprawić z życiówką na tym dystansie.
Uprzejmie informujemy, że w 2014 roku zorganizujemy następujące biegi masowe:
32. Wrocław Maraton - 14.09.2014 r.
2. Wrocław Półmaraton - 14.06.2014 r.
Regulaminy, szczegóły dotyczące imprezy oraz termin rozpoczącia przyjmowania zgłoszeń podamy niebawem.