ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

nie masz szans :sss:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
PKO
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

katekate pisze:nie masz szans :sss:
ależ nie, zapraszamy! meskie spojrzenie bardzo tu jest potrzebne :)

PaulinaJ, i jak tam ten Iceman?
Obrazek
Otiku
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Trochę sobie pobiegałam nad w rodzinnym mieście nad jeziorkiem i znowu bolą mnie kolana przy chodzeniu po schodach. Tak przypuszczam, że to od zbyt dużej wagi mojej osoby, kolanka nie wytrzymują. Trzeba jakoś zmniejszyć masę.

Też mam mało postów ale biegam a jak ktoś by mi napisał, że jestem 4 postowcem i jutro nie zacznę to bym się obraziła. Tak a propos to ciężko jest się w bić w to zgrane biegowe towarzystwo.
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Otiku pisze: Też mam mało postów ale biegam a jak ktoś by mi napisał, że jestem 4 postowcem i jutro nie zacznę to bym się obraziła. Tak a propos to ciężko jest się w bić w to zgrane biegowe towarzystwo.

Nie wiem czy zwróciłaś na to uwagę ale w ostatnim czasie pojawiło się sporo botów, takich jak właśnie NETASIA1743, wpisują one na forum 4 posty i znikają... Także nikt tutaj nikogo nie obrażał :)
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Otiku pisze:Tak a propos to ciężko jest się w bić w to zgrane biegowe towarzystwo.
wystarczy pisać w miarę regularnie :) tak żebyśmy miały szansę Cię poznać :)
Obrazek
Otiku
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Staram się pisać i was też dopiero poznaję a podoba mi się tu więc chętnie bym została.
maly89 pisze:Nie wiem czy zwróciłaś na to uwagę ale w ostatnim czasie pojawiło się sporo botów, takich jak właśnie NETASIA1743, wpisują one na forum 4 posty i znikają... Także nikt tutaj nikogo nie obrażał
Jakaś magiczna 4 nie do przekroczenia. Za krótko tu jestem i nie wyłapałam jeszcze takich osób a te obrażanie, to chodziło mi o moje odczucia i osób które jednak botomi nie są. Musiałam sobie poczytać o tych botach :niewiem:
PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:22
Życiówka w maratonie: 3:15:22

Nieprzeczytany post

Matika bieg bez śniegu, temp na plusie ale wiatrzysko straszne.
Byłam na pudle- druga wsród pań na 15km :-)
Zaliczyłam tez kąpiel w wodospadzie a to spory wyczyn bo ja ciepłolubna jestem :-)
Impreza zorganizowana super.

Dziś odpoczynek a jutro wracam na ścieżki biegowe. Zdecydowanie więcej muszę poświecić czasu podbiegom bo podczas biegu dostałam w kość, uda czuje dziś jak jeszcze nigdy wcześniej.
Walczyłam też dwa razy z kolką, miałam już chwile zwątpienia ale musiałam dobiec.
O drugie mce walczyłam z zaprawioną w boju maratonką i udało mi się ją pokonać, za co usłyszałam słowa uznania :-) no nie powiem- fajnie się na sercu zrobiło :-)

Otiku spoko, mnie tez za taką uznano a jednak zostałam na dłużej i póki co nie zamierzam odejść :-)
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PaulinaJ pisze:Byłam na pudle- druga wsród pań na 15km :-)
Gratulacje!!! Pobiegłas w bikini? ;-)
Otiku pisze:Staram się pisać i was też dopiero poznaję a podoba mi się tu więc chętnie bym została.
Zapraszamy :)
Obrazek
Otiku
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

PaulinaJ pisze:Byłam na pudle- druga wsród pań na 15km
Gratuluje ale wyczyn, super. Wodospadu nie zazdroszczę, bo generalnie wody nie lubię chyba, że pod prysznicem.

Pora spać i trzeba pomyśleć kiedy pobiegać przed sylwestrem.
Otiku
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Jest taki wątek bieganie czy ćwiczenia w domu i tam jest mnóstwo odpowiedzi od osób z dziwnymi nickami i mającymi po 4 posty, czy to są te boty?
Stara Dama
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Otiku pisze:Jest taki wątek bieganie czy ćwiczenia w domu i tam jest mnóstwo odpowiedzi od osób z dziwnymi nickami i mającymi po 4 posty, czy to są te boty?
Bardzo dużo jest takich w dziale odzież. Mają właśnie po 4 posty i piszą wypowiedzi w stylu "ja mam takie i są super".

Paulina, gratulacje. :usmiech:

Wczoraj byłam na zBiegiem natury i zemścił się tydzień bez biegania za to z obżeraniem. Już po pierwszych metrach czułam ciężkie nogi, na dodatek zegarek nie chciał złapać satelity i kompletnie nie potrafiłam wyczuć prędkości. Na dodatek złapała mnie kolka, co mi się nigdy nie zdarza i trzymała przez 3 km. Przybiegłam w połowie stawki, chyba zaprocentowało u mnie bieganie po nierównym terenie, bo na podbiegach zawsze kogoś wyprzedzałam.
PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:22
Życiówka w maratonie: 3:15:22

Nieprzeczytany post

Matika w bikini to ja nawet na płazy sie nie pokazuje ;-) były szorty, top i ratowalam sie podkolanówkami :-)
Zimno nie było ale wietrznie i czasem miałam wrażenie ze stoję w miejscu :-)
Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PaulinaJ GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marzenie!!!!!!!!! na pudle 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moja motywacja spadła na -100 ale liczę, że się podniesie niebawem! Taki czas się czasem zdarza!
Może to niedoświetlenie organizmu!

Ale przeczytałam wczoraj fragment książki Chrissie Wellington o tym jak ważne są te momenty na kanapie :hej: pomijam że ona pisze to z perspektywy sportowca, ale udaję, że i mnie się dotyczy! Regeneracja jest ważna, więc ją celebruję!
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
Markiza1
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

:ojoj: wracam do biegania ale coś mnie choroba wzięła i nici z tego.Są tu też może jakieś początkujące?
Ostatnio mam schize na punkcie biegania-czytam artykuły,książki,planuje biegi do końca roku :ble:
Bardzo spodobał mi się Ultramaratończyk,bieganie metodą Galloweya mniej,a jestem w trakcie Urodzonych biegaczy.Jak skończę biorę się za Danielsa.
Dieta od soboty :( bez słodyczy.A Wy macie jakieś postanowienia noworocznne?
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Markiza1 pisze:A Wy macie jakieś postanowienia noworocznne?
ja mam noworoczną depresję :ojoj:
a z biegowych postanowień, to dycha <45 min.
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ