ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
nie masz szans 

-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Trochę sobie pobiegałam nad w rodzinnym mieście nad jeziorkiem i znowu bolą mnie kolana przy chodzeniu po schodach. Tak przypuszczam, że to od zbyt dużej wagi mojej osoby, kolanka nie wytrzymują. Trzeba jakoś zmniejszyć masę.
Też mam mało postów ale biegam a jak ktoś by mi napisał, że jestem 4 postowcem i jutro nie zacznę to bym się obraziła. Tak a propos to ciężko jest się w bić w to zgrane biegowe towarzystwo.
Też mam mało postów ale biegam a jak ktoś by mi napisał, że jestem 4 postowcem i jutro nie zacznę to bym się obraziła. Tak a propos to ciężko jest się w bić w to zgrane biegowe towarzystwo.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Otiku pisze: Też mam mało postów ale biegam a jak ktoś by mi napisał, że jestem 4 postowcem i jutro nie zacznę to bym się obraziła. Tak a propos to ciężko jest się w bić w to zgrane biegowe towarzystwo.
Nie wiem czy zwróciłaś na to uwagę ale w ostatnim czasie pojawiło się sporo botów, takich jak właśnie NETASIA1743, wpisują one na forum 4 posty i znikają... Także nikt tutaj nikogo nie obrażał

-
- Dyskutant
Staram się pisać i was też dopiero poznaję a podoba mi się tu więc chętnie bym została.

Jakaś magiczna 4 nie do przekroczenia. Za krótko tu jestem i nie wyłapałam jeszcze takich osób a te obrażanie, to chodziło mi o moje odczucia i osób które jednak botomi nie są. Musiałam sobie poczytać o tych botachmaly89 pisze:Nie wiem czy zwróciłaś na to uwagę ale w ostatnim czasie pojawiło się sporo botów, takich jak właśnie NETASIA1743, wpisują one na forum 4 posty i znikają... Także nikt tutaj nikogo nie obrażał

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:22
- Życiówka w maratonie: 3:15:22
Matika bieg bez śniegu, temp na plusie ale wiatrzysko straszne.
Byłam na pudle- druga wsród pań na 15km
Zaliczyłam tez kąpiel w wodospadzie a to spory wyczyn bo ja ciepłolubna jestem
Impreza zorganizowana super.
Dziś odpoczynek a jutro wracam na ścieżki biegowe. Zdecydowanie więcej muszę poświecić czasu podbiegom bo podczas biegu dostałam w kość, uda czuje dziś jak jeszcze nigdy wcześniej.
Walczyłam też dwa razy z kolką, miałam już chwile zwątpienia ale musiałam dobiec.
O drugie mce walczyłam z zaprawioną w boju maratonką i udało mi się ją pokonać, za co usłyszałam słowa uznania
no nie powiem- fajnie się na sercu zrobiło 
Otiku spoko, mnie tez za taką uznano a jednak zostałam na dłużej i póki co nie zamierzam odejść
Byłam na pudle- druga wsród pań na 15km

Zaliczyłam tez kąpiel w wodospadzie a to spory wyczyn bo ja ciepłolubna jestem

Impreza zorganizowana super.
Dziś odpoczynek a jutro wracam na ścieżki biegowe. Zdecydowanie więcej muszę poświecić czasu podbiegom bo podczas biegu dostałam w kość, uda czuje dziś jak jeszcze nigdy wcześniej.
Walczyłam też dwa razy z kolką, miałam już chwile zwątpienia ale musiałam dobiec.
O drugie mce walczyłam z zaprawioną w boju maratonką i udało mi się ją pokonać, za co usłyszałam słowa uznania

Otiku spoko, mnie tez za taką uznano a jednak zostałam na dłużej i póki co nie zamierzam odejść

-
- Zaprawiony W Bojach
-
- Dyskutant
Gratuluje ale wyczyn, super. Wodospadu nie zazdroszczę, bo generalnie wody nie lubię chyba, że pod prysznicem.PaulinaJ pisze:Byłam na pudle- druga wsród pań na 15km
Pora spać i trzeba pomyśleć kiedy pobiegać przed sylwestrem.
-
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo dużo jest takich w dziale odzież. Mają właśnie po 4 posty i piszą wypowiedzi w stylu "ja mam takie i są super".Otiku pisze:Jest taki wątek bieganie czy ćwiczenia w domu i tam jest mnóstwo odpowiedzi od osób z dziwnymi nickami i mającymi po 4 posty, czy to są te boty?
Paulina, gratulacje.

Wczoraj byłam na zBiegiem natury i zemścił się tydzień bez biegania za to z obżeraniem. Już po pierwszych metrach czułam ciężkie nogi, na dodatek zegarek nie chciał złapać satelity i kompletnie nie potrafiłam wyczuć prędkości. Na dodatek złapała mnie kolka, co mi się nigdy nie zdarza i trzymała przez 3 km. Przybiegłam w połowie stawki, chyba zaprocentowało u mnie bieganie po nierównym terenie, bo na podbiegach zawsze kogoś wyprzedzałam.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:22
- Życiówka w maratonie: 3:15:22
Matika w bikini to ja nawet na płazy sie nie pokazuje
były szorty, top i ratowalam sie podkolanówkami
Zimno nie było ale wietrznie i czasem miałam wrażenie ze stoję w miejscu

Zimno nie było ale wietrznie i czasem miałam wrażenie ze stoję w miejscu

- papillon
- Zaprawiony W Bojach
PaulinaJ GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marzenie!!!!!!!!! na pudle 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja motywacja spadła na -100 ale liczę, że się podniesie niebawem! Taki czas się czasem zdarza!
Może to niedoświetlenie organizmu!
Ale przeczytałam wczoraj fragment książki Chrissie Wellington o tym jak ważne są te momenty na kanapie
pomijam że ona pisze to z perspektywy sportowca, ale udaję, że i mnie się dotyczy! Regeneracja jest ważna, więc ją celebruję!
Moja motywacja spadła na -100 ale liczę, że się podniesie niebawem! Taki czas się czasem zdarza!
Może to niedoświetlenie organizmu!
Ale przeczytałam wczoraj fragment książki Chrissie Wellington o tym jak ważne są te momenty na kanapie

"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
-
- Stary Wyga

Ostatnio mam schize na punkcie biegania-czytam artykuły,książki,planuje biegi do końca roku

Bardzo spodobał mi się Ultramaratończyk,bieganie metodą Galloweya mniej,a jestem w trakcie Urodzonych biegaczy.Jak skończę biorę się za Danielsa.
Dieta od soboty