Frelka - biegiem na szczyt :)
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ech ten czas...
Powiedz proszę w jaki sposób mierzysz tempo przebieżek ?
Jak się nazywa to cudo które pokazuje Ci puls czy jakoś tak , ile kosztuje i dlaczego jest takie drogie?
Nie znam się kompletnie na pulsometrach, czy mogła byś tak w kilku zdaniach tak łopatologicznie napisac o co w tym kaman?
Powiedz proszę w jaki sposób mierzysz tempo przebieżek ?
Jak się nazywa to cudo które pokazuje Ci puls czy jakoś tak , ile kosztuje i dlaczego jest takie drogie?
Nie znam się kompletnie na pulsometrach, czy mogła byś tak w kilku zdaniach tak łopatologicznie napisac o co w tym kaman?
-
- Zaprawiony W Bojach
Owszem, mogło się pomylić jedynie to, że z pośpiechu/nieuwagi/głupoty, czy jak tam to zwał, zera mi się poprzestawiały. Błąd został już naprawiony i więcej się nie powtórzy. Myślę, że wielkiej zbrodni nie popełniłam?
Łukasz, jako, że nie dorobiłam się garmina, ani innego sprzętu, który chciałby za mnie powyliczać, muszę to robić na zasadzie Polak potrafi, czyli stosować kalkulator prędkości i tempa. Na pulsometrach też się nie znam, bo to jest poza moim rozumkiem, natomiast wiem, że za takowy możesz zapłacić od ok.100 zł wzwyż. Wiadomo oczywiście, że ten najtańszy wskaże Ci tylko tętno, ilość spalonych kalorii i czas... Jest to kwestia gustu, zasobności portfela i potrzeb. Ja nie jestem biegaczką wysokich lotów, toteż pozostaję przy funkcjach podstawowych (a ostatnio tętno też przestałam mierzyć )
Łukasz, jako, że nie dorobiłam się garmina, ani innego sprzętu, który chciałby za mnie powyliczać, muszę to robić na zasadzie Polak potrafi, czyli stosować kalkulator prędkości i tempa. Na pulsometrach też się nie znam, bo to jest poza moim rozumkiem, natomiast wiem, że za takowy możesz zapłacić od ok.100 zł wzwyż. Wiadomo oczywiście, że ten najtańszy wskaże Ci tylko tętno, ilość spalonych kalorii i czas... Jest to kwestia gustu, zasobności portfela i potrzeb. Ja nie jestem biegaczką wysokich lotów, toteż pozostaję przy funkcjach podstawowych (a ostatnio tętno też przestałam mierzyć )
-
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
Puki walczysz, jesteś zwycięzcą!frelka pisze:Nie wiem jak będzie wyglądało moje zimowe szuranie. Czasu nadal brak, ale nawet jeśli mi się nie uda, chcę mieć świadomość, że próbowałam, że nie poddałam się bez walki.
Zdrowia i systematyczności życzę. Cieszę się, że jesteś
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
to ja zacytuję mądrzejszego od siebie: "Żadnych usprawiedliwień, obietnic lub zapewnień - po prostu WITAJ ZNOWU!!!"
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Fajno Cię "widzieć" Teraz tylko proszę o regularne wpisy
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Ewelinka! Nie denerwuj się! Tylko spokój może nas uratować . Wiesz już co było nie tak, to podstawa do dalszego działania, bo daje możliwość wyciągnięcia wniosków na przyszłość. Mam nadzieję, że do czasu powrotu do pracy w dziale "Blogi treningowe kobiet" pojawią się jeszcze 3 - 4 Twoje biegowe wpisy...
-
- Zaprawiony W Bojach
Ależ determinacja Jeśli taka pogoda Cię nie zraziła to jaka ?frelka pisze:Trzy razy dziś wychodziłam z domu. Trzy razy!!! Za pierwszym razem stwierdziłam, że za mocno wieje, za drugim - że wieje jeszcze mocniej, a za trzecim wyszłam pomimo tego, że do wiatru dołączył jeszcze deszcz
Miałem dokładnie to samo w niedzielęfrelka pisze:I przetruchtałabym, gdybym nie zawaliła kwestii ubrania
Jeszcze pewnie nie raz nas trafifrelka pisze:Ps. Jak se tak zerkam teraz przez okno i widzę, że nie pada, a nawet wyłania się słońce, to szlag mnie trafia
Dziękuję Ewelina, przywracasz mi wiarę w bieganie
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Odnośnie Twoich wpisów.... biegowych oczywiście.... Chcę jeszcze......!!!
-
- Zaprawiony W Bojach
Wstrzymuję je (wpisy) do środy/czwartku - L4 ...chyba, że nastąpi nagła poprawa
Łukasz, bardzo mi miło, że tak piszesz ale Tobie wiary w bieganie chyba nie brakuje...?
Łukasz, bardzo mi miło, że tak piszesz ale Tobie wiary w bieganie chyba nie brakuje...?
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Bo pić trzeba umieć
-
- Zaprawiony W Bojach
Ooooo nie zgodzę się Upić mnie ciężko - to zasługa dwóch śledzion Od tańcowania mnie wszystko boli
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Może trza by więcej pobiegać... To i nogi i całe reszta lepiej by tańcowanie zniosły
edit: no i pobiegała :uuusmiech:
edit: no i pobiegała :uuusmiech:
-
- Zaprawiony W Bojach
Pobiegła... i dziś nie może mówić Przynajmniej rodzina ma spokój