Ma_tika tak ręce mam już całkiem całkiem, mięśnie przykryte jeszcze kołderką tłuszczową. Wbrew temu co mówi Cava na wiosnę zrobię redukcję i mam nadzieję, że to co zbuduję przez zimę ujrzy światło dzienne!
Aparat mam 2 z kolei Olympus TG 2 z tego co pamiętam... poprzedni też miałam Olympus, oglądałam inne marki, ale moim zdaniem ta wygrywa, a ile ma dodatkowych programów i gadżetów!!!!!
Co do Egiptu to ja go uwielbiam i nic nie poradzę, nie latam do hoteli dla mas, ani do miejsc typu Sharm el Sehik czy Hurghada mamy swoje miejsca na wsiach, czasem coś wynajmiemy. Niestety, ale stosunek ceny do ilości słońca jest powalający, a że mamy akwaria morskie w domu i to nasz "konik" to jest najbliżej Polski.
Marsa Alam nas zachwyciło przede wszystkim tym co pod wodą oraz to miejsce nie aż tak bardzo skażone przez turystykę. Znaleźliśmy sobie tam taką wioskę dla nurków, mieszka się na plaży w takich lepiankach lub namiotach niesamowity klimat. Egipt naszym okiem jest zupełnie inny niż ten z folderów lub wycieczek zorganizowanych!
Cavuś ten żółw był niesamowity na zdjęciach nie widać ale był ogromny, ok. pół tony, taki spokojny miał niesamowite oczy, w odległości kilometra w wodzie nie było nikogo tylko żółw, małż i ja. Cisza spokój i to gigantyczne stworzenie, w ogóle się nie bał chyba nawet był zaciekawiony co ja tam robię, pływałam z nim ok godziny, uwielbiam obserwować zwierzęta!!! Na prawdę piękne przeżycie!
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!