Szczerze powiedziawszy minęły prawie 2 miesiące od mojego ostatniego wpisu. Dziś dodałem jeszcze jeden trening z listopada... ale niestety nie mam na tyle motywacji by uzupełnić prawie 60 jednostek treningowych!

Więc od tej pory będę spontanicznie zdawał tutaj fotorelacje z zawodów, a jeśli kogoś interesują moje treningi to zapraszam do prywatnej korespondencji.

Myślę, że tak będzie lepiej
W telegraficznym skrócie: jesień 2013 mogę zaliczyć do udanych. Było kilka godnych startów, m.in. XIX Bieg Skalnika w Graczach gdzie wywalczyłem na dystansie 15 KM 2 miejsce OPEN na ponad 300 zawodników oraz I w kat. 16-29.
Później zaliczyłem jeszcze jeden start w rodzinnym Kędzierzynie-Koźlu podczas II Przełajowego Biegu Mikołajkowego, zajmując 2 miejsce na dystansie 8 KM.
Po startach przyszedł czas na roztrenowanie, także ponad dwutygodniowy rozbrat z bieganiem, po to aby odpocząć po ciężkim lecz udanym sezonie i poddać się odnowie biologicznej.
Aktualnie: wróciłem do treningów, i przygotowuję się do wiosennych startów, a przede wszystkim do startu na tegorocznych Akademickich Mistrzostwach Polskich w biegach przełajowych które odbędą się ponownie w Łodzi 04.04-05.04.2014 r.