ja też pomyślałam, że to smutne... ale rózne są sytuacje. to tym bardziej należy przed świętami zrobić dzieciom świąteczną atmosferęfranklina pisze:katekateswieta bez dzieci?? ale ...JAK????
![]()
![]()

Moderator: beata
ja też pomyślałam, że to smutne... ale rózne są sytuacje. to tym bardziej należy przed świętami zrobić dzieciom świąteczną atmosferęfranklina pisze:katekateswieta bez dzieci?? ale ...JAK????
![]()
![]()
ano takfranklina pisze:katekateswieta bez dzieci?? ale ...JAK????
![]()
![]()
katar to nie choroba. na katar najlepiej wyjść i sie przewietrzyć, powszechnie wiadomoOtiku pisze:Jak na razie co się przebiegnę to chora jestem i nie wiem co źle robię. Aktualnie po niedzielnym bieganiu mam katar, co prawda wpadłam w błoto i chcą trochę wyczyścić buty potruchtałam po polu z oziminą na której była rosa i zrobiło mi się mokro w butach ale czy to od tego.
z centralnej Polski teżPaulinaJ pisze:Czy tylko kobiety znad morza biegają?
Na którą stronę Darłówka? Jak byłam latem to trafiłam na te upały, pogodę miałam jak nigdy za to do biegania patelnia. Moja siostra mieszka na ulicy księżnej Anny i raz pobiegłam przez pola i znalazłam się przy drodze do Jarosławca chyba a tam nie bardzo jest jak biec i samochodów było dużo ale tak to jest jak się nie zna trasy, za to drzewa były i cień.katekate pisze:z Darłowa do Darłówka lecę 20 minut![]()