Kanas78 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

przerwa święta rzecz! rób koniecznie :taktak: tylko już więcej nie wygłupiaj się z maratonami, skoro Ci nie leżą;
bieganie to nie jedyna możliwość uprawiania sportu; jak dobrze pamiętam - sporo jeździłaś na rolkach? odpoczniesz to i może nabierzesz ochoty potruchtać w jakimś ładnym miejscu; na siłę to tylko sobie na złość zrobisz; i po co? założę się, że paręnaście dni - i zatęsknisz - ale za takim bieganiem bez konkretnego celu, a w zasadzie z celem - przed siebie :)
Kiprun
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przerwa Ci dobrze zrobi, pilates i sztangi również ;) I skoro jesteś typem szybkościowca, to jak już Ci wróci chęć do biegania, to może poszlifuj wyniki na piątkę i dychę?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Chyba wszyscy szybkosciowcy tak mają..że od biegania BSów tyją...mam dokładnie to samo :oczko:

Zgadzam się z Kaczitą, w treningu pod dyche są szybsze akcenty, które powodują, przynajmniej u mnie, spadek masy ciała 9 (trening interwałowy)...poprawisz wynik na 5 i 10km, spadnie Ci waga...i zaatakujesz swój wymarzony czas w maratonie... :taktak:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:Chyba wszyscy szybkosciowcy tak mają..że od biegania BSów tyją...mam dokładnie to samo :oczko:

Zgadzam się z Kaczitą, w treningu pod dyche są szybsze akcenty, które powodują, przynajmniej u mnie, spadek masy ciała 9 (trening interwałowy)...poprawisz wynik na 5 i 10km, spadnie Ci waga...i zaatakujesz swój wymarzony czas w maratonie... :taktak:
Dzięki :taktak:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Takie lokalne GP są bardzo fajne :) A jakie tam są dystanse?

Kciuki trzymam obowiązkowo :taktak:

A z tym, że organizm nie pamięta - ja zrobiłam o wiele krótszą przerwę niż Ty, a też jak mam biec więcej niż 10-12 km, to tak się masakrycznie męczę, że nie wiem, jakim cudem ten maraton ukończyłam :bum:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kasiu, piątki to są, więc spoko :hahaha:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wszelki duch, patrzcie kto sie odezwal! :hej:
witamy spowrotem wsrod biegajaco-blogujacych :)
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hej Karolina:)) trzymam kciuki za dychę i GP, a co najważniejsze - za przyjemność z biegania;
bardzo dobrze, że powywracaliście swoje plany nieco do góry nogami - krótsze dystanse dla Ciebie + maraton dla Wolfa, ale dopiero na jesień - to powinna być odświeżająca odmiana :)
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fajnie, że znów jesteś. Ja też właśnie się wdrażam do biegania po roztrenowaniu i forma jest u mnie słabiuśka, liczę na wzajemną motywację.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak piątki, to spoko :) Po takiej GP-owej piątce stwierdziłam, że to nawet fajny dystans jest :taktak:

Awatar użytkownika
dont_ask
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1:01:00

Nieprzeczytany post

Cze Kanas

Z lekarzami najgorzej zacząć.
Ja przećwiczyłam w luxmed chyba z 5 laryngologów. Mam podobnie jak Ty krzywą przegrodę i do tego uczulenie na chlor. Diagnoza: operacja i koniec z basenem.
Ortopeda zabronił mi biegać.
Aż boje się pójść do ginekologa....

No i swoim starym zwyczajem pływam, biegam ... co mnie nie zabije ... i tak dalej
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Karolina, nie marudź :bum: ! najważniejsze, że się podobało; no i że w sumie to się jednak cieszysz na te:
Kanas78 pisze:Dużo roboty mnie jeszcze czeka... ech :lalala:
przynajmniej na to wygląda; trzymam kciuki za coraz lepsze wyniki na kolejnych GP, no i za krótszą kolejkę do drożdżówek :) :)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Graty się należą, czas całkiem OK jak na zaraz po roztrenowaniu :taktak: Kiedy następny bieg? Na pewno będzie lepiej, już potrenujesz trochę ;)

Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki kobity :hej: następny bieg 15.12, ale czy będzie szybciej, nie wiem, zdaje się, że planowo mam wtedy zrobić treningowo dychę, albo tą dychę zrobię w sobotę, żeby w niedzielę pocisnąć na GP, albo i nie.
Rubin-teraz mnie olśniło-ja i tak nie mogę drożdżówek, jestem na diecie, zero pszenicy :hahaha: to dobrze, że nie czekałam... :lalala:
Obrazek Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja bym tam wzięła taki czas na piątkę w tym momencie sezonu, więc nie wybrzydzaj. :ble:
ODPOWIEDZ