Strasb - Komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

troszeczkę ;
dla Ciebie, jakby Ci się zdarzyło niebawem zabłądzić w moje okolice ;)
Obrazek
PKO
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zabłądze z przyjemnością (a pod choinką mam ponoć znaleźć m.in. czołówkę :hej: ).
Wariatkm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:46
Życiówka w maratonie: 3:10:02

Nieprzeczytany post

Trening na być biegiem, z myślą, że idzie się biegać dla trenowania, inaczej to się nie liczy. :P
Obrazek
Awatar użytkownika
bmejsi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3.32

Nieprzeczytany post

Podoba mi się ten tytuł...to mój ulubiony kierunek. Długo zastanawiałem się po co trzymasz w pracy toster, ale nie dawało mi to spokoju więc doczytałem, że poster nie toster. Teraz zastanawiam się co to poster, chyba wolałem jednak toster.
I ran. I ran until my muscles burned and my veins pumped battery acid. Then I ran some more.
komentarze do bloga viewtopic.php?f=28&t=33659
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wariatkm pisze:Trening na być biegiem, z myślą, że idzie się biegać dla trenowania, inaczej to się nie liczy. :P
Oj tam, gdy pogoda nam wiatrem i deszczem w twarz, to wszystkie chwyty dozwolone - dla wyrównania szans.
bmejsi pisze:Podoba mi się ten tytuł...to mój ulubiony kierunek. Długo zastanawiałem się po co trzymasz w pracy toster, ale nie dawało mi to spokoju więc doczytałem, że poster nie toster. Teraz zastanawiam się co to poster, chyba wolałem jednak toster.
Toster może też by się w naszej pracowej kuchni znalazł, tylko trzeba by odważnego, do poruszenia głębszych warstw...Nie zwróciłam uwagi pisząc, że poster to tak nie do końca po polsku, w branżowym słownictwie mam dużo naleciałości, ale jeśli dobrze pamiętam, to i w Polsce częściej sesja jest posterowa niż plakatowa. :oczko:

Ku ośnieżonym szczytom - u podnóża Alp jest to kierunek naturalny. A od wczorajszej nocy to nawet pagórki w lasku tuż nad Lozanną już się na siłę łapię na ośnieżona szczyty.
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wczoraj przed biegiem zerknęłam na termometr, więc grubsza koszulka z dł., na to wiatrówka; matko, ale się zgrzałam - po powrocie patrzę, a tu 7 st, a nie 2 :lalala: ; dziś już uważniej sprawdzałam;
serio, masz już śnieg za oknem? :)
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Strasbik, a Ty trenujesz pod jakiś start, czy generalnie dla odbudowania formy?
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:wczoraj przed biegiem zerknęłam na termometr, więc grubsza koszulka z dł., na to wiatrówka; matko, ale się zgrzałam - po powrocie patrzę, a tu 7 st, a nie 2 :lalala: ; dziś już uważniej sprawdzałam;
serio, masz już śnieg za oknem? :)
To zależy jak się z tego okna wychylić i jak daleko spojrzeć. :hej: Wczoraj rano rzeczywiście dachy były odrobinę przyprószone i z samochodu sprzątnęłam trochę rozmoczonego śniegu. Dziś było już czarno mokro, jedynie pod pracą na trawniku nieco białego gdzieś błyśnie. Ale w lasku na górze, gdzie dobiegłyśmy, śnieg jest. I po stronie francuskiej od wysokości 1000m n.p.m. co najmniej.
Kanas78 pisze:Strasbik, a Ty trenujesz pod jakiś start, czy generalnie dla odbudowania formy?
Głównie dla odbudowania formy i tego słynnego budowania bazy. Pobiegnę towarzystko w połowie grudnia bieg na 7.5km po pagórkach w centrum miasta, ale jakieś konkretne starty to w roku 2014. Traile, ale jeszcze nie zdecydowałam które.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Trafiłam dzisiaj na nagłówiek, że śnieg zaskoczył biegaczy w Bernie :hahaha: I o kim mogłam pomyśleć, jak nie o strasb? ;)
BTW, jak dla mnie to nie wyglądają na szczególnie zaskoczonych...
Obrazek
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kachita, u nas pierwszy śnieg już w poniedziałek. Bleee.
Strasb, 3h wspinaczki-ile to spalonych kalorii? :jatylko:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kachita, też widziałam to zdjęcie i uważam, że ładne, ale ten, kto wymyślał podpisy, to nie wiem skąd się urwał. :oczko:

Kanasku, 3h wspinaczki to chyba mniej kalorii niż 3h biegu, ale zdarza mi się czasem zasypiać w samochodzie w drodze do domu ze ścianki.
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No ja bym z takiej oferty nie zrezygnowała! Plus 10 do motywacji i w ogóle. Nawet się nie zastanawiaj :taktak:
Obrazek Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

o, czy to znaczy, że zoperowany garmin działa, czy czasy mierzyłaś sobie stoperem?
ja stadiony mijam szerokim łukiem i jeśli mam biegać jakieś odcinki to polegam zawsze na gpsie; niby wiem, że oznaczona bieżnia stadionowa + stoper to najdokładniejsza forma pomiaru, ale jakoś się krępuję :jatylko:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zoperowany garmin działa, nawet test szczelności szybko przeszedł w ten wtorek, kiedy biegłam do pracy po plakat. Tak nostalgoicznie się biega, bo ta czarna obudowa od zegarka to ta, z którą zaczynałam i najlepsze życiówki wykręciłam. Ale zegarka używam na razie bardziej jako stopera, footpod przy jakiś innych butach jest, już nie pamiętam których. Interwały biegałam na stadionie, jak już je robię to lubię właśnie na stadionie z zegarkiem w ręku, kontrolując tempo co 100m. Głowa ma trochę zajęcia przy rachunkach, to mniej się myśli o zmęczeniu. :hahaha: Nasz uniwersytecki stadion jest bardzo wygodny, bo odległość oznaczona co 10 a nawet czasem co 5m.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Forma idzie do góry, bo zaczęłaś regularnie biegać :bleble: No ale to dobrze, w końcu o to chodzi :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ