Posiłek po treningu wieczornym, a utrata wagi... Czy jeść ?

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
mihumor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:47
Życiówka w maratonie: 2:48:13

Nieprzeczytany post

Priwjet. Pa kitajsku goworit eto kak tigra jebat, i szmieszno i straszno :hahaha: . Izwini no nje budu nasajaszszimi bukwami pisat - no ja uże dwadcat ljet po ruski nje pisał i nie gaworił . Ładna, no pa polski toże nada pisat prawilno sztoby wsje ljudi panjali szto ty hoczjesz.
Najszybsza kupa złomu w galaktyce

Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
PKO
Yurek3

Nieprzeczytany post

我的理解,並嘗試使用
Awatar użytkownika
kfadam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1.05
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

to co yurek??? jak rozumiem to ....
Yurek3

Nieprzeczytany post

All be ok
Awatar użytkownika
kfadam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a tak z innej beczki, yurek a nie mógłbyś np przez skypa pogadać z przyjaciółmi w kraju i dzięki temu odświeżyć język polski.
Yurek3

Nieprzeczytany post

hehe rozmawiam jedynie z córkami i to nie poprzez Skype bo USrol podsłuchuje a poprzez chińskiego pingwina QQ.

Po postaram się poprawić korzystam z opery ,która automatycznie poprawia błędy ,ale nie interpunkcję, zresztą nigdy do tego nie przewiązywałem wagi treść była i jest dla mnie ważniejsza niż poetycki język.
Awatar użytkownika
kfadam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hi hi mnie tego nie musisz mówić sam robie byki odkąd nauczyłem się pisać , a że obecnie kożystam tylko z telefonu to i nie zawsze w odpowiednią literkę trafiam.
piotr_j
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:40
Życiówka w maratonie: 03:44:07

Nieprzeczytany post

Yurek3 pisze:hehe rozmawiam jedynie z córkami i to nie poprzez Skype bo USrol podsłuchuje a poprzez chińskiego pingwina QQ.

Po postaram się poprawić korzystam z opery ,która automatycznie poprawia błędy ,ale nie interpunkcję, zresztą nigdy do tego nie przewiązywałem wagi treść była i jest dla mnie ważniejsza niż poetycki język.
Taki przykładzik do przemyślenia:
An English teacher wrote these words on the whiteboard: "woman without her man is nothing". The teacher then asked the students to punctuate the words correctly.
The men wrote: "Woman, without her man, is nothing."
The women wrote: "Woman! Without her, man is nothing."
wierciu
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 44:04
Życiówka w maratonie: 3:21:26

Nieprzeczytany post

No dobra to czy w takim razie osoba, która biega regularnie tak koło godz. 22 i kończy koło 23 może zjeść główny posiłek dnia czyli taki najbardziej obfity koło godz. 19?? Czy to nie za późno? Mam taki charakter pracy, że mogę dopiero biegać o godz. 22.
Tak mi się wydaje, że skoro trening robię o tak późnej godzinie to powinienem dostarczyć jak najwięcej energii przed biegiem.
W ciągu dnia jem lekkie śniadanie, potem jakaś kanapka, owoce, jogurt. A o 19 posiłek, który gabarytowo odpowiada obiadowi.

Czy to nie wpłynie nie korzystnie na trening (energia) i problem z utratą tkanki tłuszczowej.
5 km: 18:15
10 km: 38:09
21 km: 01:24:54
42 km: 03:06:28
Yurek3

Nieprzeczytany post

Jak biegasz tak późno to po treningu np. 1 całe jajko 5 żółtek na skromnym maśle lub smalcu czy jeszcze oliwie z oliwek kromka chleba ,mały ziemniak czy 2 łyżki ryżu ,w nocy w czasie snu organizm żywi się tłuszczem więc jeśli kolacja jest wyważona z niedużą ilością tłuszczu rano będziemy chudsi to można zauważyć po ilości moczu od dawnego podczas nocy i rano.
andriusza90
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Na pewno nie może to być zupełnie taki posiłek jak w przypadku obiadu o "normalnej" porze, ale nie ma co popadać w skrajność - musisz mieć z czegoś energię. Możesz zjeść posiłek o 19, tylko musisz pamiętać o tym, by nie przesadzać z tłuszczami.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

co to znaczy przesadzać z tłuszczami i dlaczego ma tego nie robić?
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
piotr_j
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:40
Życiówka w maratonie: 03:44:07

Nieprzeczytany post

Chyba dlatego, że od 19 do 22 może tego nie strawic, ale to indywidualna sprawa
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a ja myślę, że to głupi bot reklamowy.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Qba Krause pisze:co to znaczy przesadzać z tłuszczami i dlaczego ma tego nie robić?
Nie wiem jak inni, ale ja jak się najem tłustego na kolację to później mam kiepski sen, budzę się w nocy, i na następny dzień jakoś nie bardzo mam ochotę na poranne bieganie. Czuję, że zalega mi coś na żołądku. Być może diabeł tkwi w jakości tłuszczów, być może w ilości. Niemniej na kolację wolę zjeść nieco więcej białka i węgli, a tłuszcze raczej do śniadania, obiadu :) Tak to przynajmniej u mnie wygląda :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ