Posiłek po treningu wieczornym, a utrata wagi... Czy jeść ?
- mihumor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:47
- Życiówka w maratonie: 2:48:13
Priwjet. Pa kitajsku goworit eto kak tigra jebat, i szmieszno i straszno
. Izwini no nje budu nasajaszszimi bukwami pisat - no ja uże dwadcat ljet po ruski nje pisał i nie gaworił . Ładna, no pa polski toże nada pisat prawilno sztoby wsje ljudi panjali szto ty hoczjesz.

Najszybsza kupa złomu w galaktyce
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
hehe rozmawiam jedynie z córkami i to nie poprzez Skype bo USrol podsłuchuje a poprzez chińskiego pingwina QQ.
Po postaram się poprawić korzystam z opery ,która automatycznie poprawia błędy ,ale nie interpunkcję, zresztą nigdy do tego nie przewiązywałem wagi treść była i jest dla mnie ważniejsza niż poetycki język.
Po postaram się poprawić korzystam z opery ,która automatycznie poprawia błędy ,ale nie interpunkcję, zresztą nigdy do tego nie przewiązywałem wagi treść była i jest dla mnie ważniejsza niż poetycki język.
- kfadam
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1.05
- Życiówka w maratonie: brak
hi hi mnie tego nie musisz mówić sam robie byki odkąd nauczyłem się pisać , a że obecnie kożystam tylko z telefonu to i nie zawsze w odpowiednią literkę trafiam.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:40
- Życiówka w maratonie: 03:44:07
Taki przykładzik do przemyślenia:Yurek3 pisze:hehe rozmawiam jedynie z córkami i to nie poprzez Skype bo USrol podsłuchuje a poprzez chińskiego pingwina QQ.
An English teacher wrote these words on the whiteboard: "woman without her man is nothing". The teacher then asked the students to punctuate the words correctly.
The men wrote: "Woman, without her man, is nothing."
The women wrote: "Woman! Without her, man is nothing."
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:04
- Życiówka w maratonie: 3:21:26
No dobra to czy w takim razie osoba, która biega regularnie tak koło godz. 22 i kończy koło 23 może zjeść główny posiłek dnia czyli taki najbardziej obfity koło godz. 19?? Czy to nie za późno? Mam taki charakter pracy, że mogę dopiero biegać o godz. 22.
Tak mi się wydaje, że skoro trening robię o tak późnej godzinie to powinienem dostarczyć jak najwięcej energii przed biegiem.
W ciągu dnia jem lekkie śniadanie, potem jakaś kanapka, owoce, jogurt. A o 19 posiłek, który gabarytowo odpowiada obiadowi.
Czy to nie wpłynie nie korzystnie na trening (energia) i problem z utratą tkanki tłuszczowej.
Tak mi się wydaje, że skoro trening robię o tak późnej godzinie to powinienem dostarczyć jak najwięcej energii przed biegiem.
W ciągu dnia jem lekkie śniadanie, potem jakaś kanapka, owoce, jogurt. A o 19 posiłek, który gabarytowo odpowiada obiadowi.
Czy to nie wpłynie nie korzystnie na trening (energia) i problem z utratą tkanki tłuszczowej.
5 km: 18:15
10 km: 38:09
21 km: 01:24:54
42 km: 03:06:28
10 km: 38:09
21 km: 01:24:54
42 km: 03:06:28
Jak biegasz tak późno to po treningu np. 1 całe jajko 5 żółtek na skromnym maśle lub smalcu czy jeszcze oliwie z oliwek kromka chleba ,mały ziemniak czy 2 łyżki ryżu ,w nocy w czasie snu organizm żywi się tłuszczem więc jeśli kolacja jest wyważona z niedużą ilością tłuszczu rano będziemy chudsi to można zauważyć po ilości moczu od dawnego podczas nocy i rano.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Na pewno nie może to być zupełnie taki posiłek jak w przypadku obiadu o "normalnej" porze, ale nie ma co popadać w skrajność - musisz mieć z czegoś energię. Możesz zjeść posiłek o 19, tylko musisz pamiętać o tym, by nie przesadzać z tłuszczami.
-
- Zaprawiony W Bojach
co to znaczy przesadzać z tłuszczami i dlaczego ma tego nie robić?
-
- Zaprawiony W Bojach
a ja myślę, że to głupi bot reklamowy.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Nie wiem jak inni, ale ja jak się najem tłustego na kolację to później mam kiepski sen, budzę się w nocy, i na następny dzień jakoś nie bardzo mam ochotę na poranne bieganie. Czuję, że zalega mi coś na żołądku. Być może diabeł tkwi w jakości tłuszczów, być może w ilości. Niemniej na kolację wolę zjeść nieco więcej białka i węgli, a tłuszcze raczej do śniadania, obiaduQba Krause pisze:co to znaczy przesadzać z tłuszczami i dlaczego ma tego nie robić?