majak-komentarze
Moderator: infernal
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Co wszyscy z tymi kolanami maja :P?? szkoda ze się wymienic nie da jak częsci w aucie :P
bede obserwowal na bieząco
bede obserwowal na bieząco
- Mycha
- Stary Wyga
Niesamowite postępy robisz.
Ps.
Ciasto upiekłeś?
Ps.
Ciasto upiekłeś?
-
- Wyga
mycha kusisz tymi ciastami a my musimy sie odchudzac :P
- Mycha
- Stary Wyga
Może wrzucić zdjęcie mojej ostatniej tarty brokułowo-pomidorowej i podać przepis ?
-
- Wyga
hmmm mozesz zalozyc nowy temat gdzie bedzie mozna podawac przepisy takie lekkie hmm ??
-
- Zaprawiony W Bojach
Hello!!! Dawno mnie tu nie było i dopiero zauważyłam pytanie dotyczące Biegu Niepodległości... Oczywista oczywistość, że się zapisałam
-
- Zaprawiony W Bojach
Postępy ? Na dystansie od 10 km może i tak, ale większe dystanse zaczynają być dla mnie problemem :/ Ale mam zamiar na tym popracowaćMycha pisze:Niesamowite postępy robisz.
Ps.
Ciasto upiekłeś?
A ciasto pyszota, dziękuję
Świetniefrelka pisze:Hello!!! Dawno mnie tu nie było i dopiero zauważyłam pytanie dotyczące Biegu Niepodległości... Oczywista oczywistość, że się zapisałam
Ale widzę a raczej nie widzę, że chyba nie masz najwięcej czasu na bieganie?
- Mycha
- Stary Wyga
Jak poszło w Warszawie? Ciekawa jestem jak długo byłoby mi dane oglądać Twoje plecy:)
-
- Wyga
Własnie tez czekam na wyniki...
-
- Wyga
Czas 44 minuty 1263 nieoficjalne miejsce open
Gratuluje super wyniku!! Zaczeło sie nie najlepiej... ale skonczyło sie super i trzeba sie cieszysc
Aha ktos mi kiedys mowil ze jak sie wdepnie w .... to sie bedzie miało szczescie czy cos wiec Tobie Pomogło
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje!!
Gratuluje super wyniku!! Zaczeło sie nie najlepiej... ale skonczyło sie super i trzeba sie cieszysc
Aha ktos mi kiedys mowil ze jak sie wdepnie w .... to sie bedzie miało szczescie czy cos wiec Tobie Pomogło
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje!!
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki bardzo
Aniu nie przeszadzaj proszę tylko napisz mi kilka wskazówek jak cwiczyc pośladki i uda.
Nie znam lepszego fachowca w tej dziedzinie od Ciebie, więc będę wdzięczny za wszelkie rady i wskazówki. Bo w kwestii maratonu, który jest moim następnym celem, bez cwiczeń sobie nie poradzę, więc na Ciebie spadła odpowiedzialnośc wytrenowania moich mięśni nóg i pośladków
Te ćwiczenia mogę robic 3 razy w tygodniu po 20 minut, da się tak ?
Aniu nie przeszadzaj proszę tylko napisz mi kilka wskazówek jak cwiczyc pośladki i uda.
Nie znam lepszego fachowca w tej dziedzinie od Ciebie, więc będę wdzięczny za wszelkie rady i wskazówki. Bo w kwestii maratonu, który jest moim następnym celem, bez cwiczeń sobie nie poradzę, więc na Ciebie spadła odpowiedzialnośc wytrenowania moich mięśni nóg i pośladków
Te ćwiczenia mogę robic 3 razy w tygodniu po 20 minut, da się tak ?
- Mycha
- Stary Wyga
Bez przesady ja ćwiczę ostatnio z Fitness blender na youtubie i bardzo lubię te zestawy. Czy będzie to pomocne w bieganiu, nie wiem. Nie ukrywam, że ćwiczę te partie ciała w innym celu niż poprawienie wyników biegowych:), ale jeśli przy okazji coś polepszy moje biegi to świetnie. Ja zawsze ćwiczę z babką, ale tu jest facet http://www.youtube.com/watch?v=qtZtZDdj_80. Bardzo dużo jest tam filmów na różne części ciała, są tez propozycje rozgrzewek i rozciągania. Czasem trening zawiera rozgrzewkę i schłodzenie po, albo mówią, żeby to zrobić we własnym zakresie. W sumie nic nie trzeba mieć, żeby je wykonać- nawet ta mata nie jest potrzebna.
-
- Zaprawiony W Bojach
Nooo, Twój. Jak napisałeś mi, że już czekasz, to ja byłam gdzieś na siódmym/ósmym kilometrze, a rozumiem, że zdążyłeś się już ogarnąć, odebrać medal (na który ja czekałam ok 10 minut, albo i dłużej ).majak pisze:Czas 44 minuty 1263 nieoficjalne miejsce open
Kurczę, to naprawdę mój czas?
Jeszcze raz gratuluję i czekam na zdjęcia na pw
-
- Zaprawiony W Bojach
Jasne jasne. Ledwo zebrałem się z barierki a raczej zebrali mnie
Fotki naturalnie wyślę, ale na PW raczej nie widzę :/ napisz maila a jak już dostaniesz to z powodzeniem możesz mnie uciąc w photoshopie bo wyszedłem koszmarnie :/
pozdrawiam serdecznie :uuusmiech:
Fotki naturalnie wyślę, ale na PW raczej nie widzę :/ napisz maila a jak już dostaniesz to z powodzeniem możesz mnie uciąc w photoshopie bo wyszedłem koszmarnie :/
pozdrawiam serdecznie :uuusmiech:
-
- Zaprawiony W Bojach
wiesz... Ty choć zdążyłeś chwilę odpocząć, a ja - z japą czerwoną, zaraz po biegu - to cud, że nie wyskoczył napis error na wyświetlaczu Ale i tak pięknie było