Moderator: infernal
teraz jeżdże tylko na crossie wiec średnia 25km/h jak najbardziej pasuje, nawet nieraz za dużososik pisze:Wojtku - w listopadzie, jak masz ochotę na wspólne kręcenie to chętnie. Ja oczywiście na swoim trekinngu, ale średnią na poziomie > 25 km / h to myślę, że bez problemu.
no tak toraSheed pisze:No jak...to nawet ja na testach gianta pyknąłem setkę w jedną sobotę :P A jak nie masz z kim kręcić, to Cię zabierzemy ze sobą w 2014 na http://www.oder-neisse-radweg.de/
Nie ma to jak zajadanie nieudanego treningu, też to zawsze robię i od razu czuję się lepiejmar_jas pisze:żeby zabić sumienie ukręciłem babke z orzechami i rodzynkami....jeszcze zanim wystygła zjadłem pół..od razu mi się zrobiło lepiej![]()
Podzielimy to na trz-cztery dni....tez trza coś pozwiedzać przy okazjipanucci10 pisze: a te 450km to na raz chcecie pyknąć? ja w tym roku chciałem zrobić Niepołomice-Zakopane i z powrotem, to by wyszło ponad 200km! Niestety nie wyszło, za dużo obowiązków i za mało czasu na przygotowanie! Mam nadzieje że w nastepnym roku to zrobie!
Ufff...czyli nie jestem sam w takich numerachkachita pisze:Nie ma to jak zajadanie nieudanego treningu, też to zawsze robię i od razu czuję się lepiejmar_jas pisze:żeby zabić sumienie ukręciłem babke z orzechami i rodzynkami....jeszcze zanim wystygła zjadłem pół..od razu mi się zrobiło lepiej![]()
![]()
Jak rano biegam to też przeważnie na czczo...ale wpierdzielam zawsze porządną kolację dzień wczesniej.....ale jakbym wypił herbatke z cytrynką to by mnie posrało..bankowoGife pisze:Ja dzisiaj zrobiłem trening na cherbacie z cytryną tylkoale wczoraj o 22.40 jakoś jadłem kolację, potem 2 jabłuszka i pół czekolady
No człowieku, kupę strzeliłem przed treningiem, a jakmar_jas pisze:Jak rano biegam to też przeważnie na czczo...ale wpierdzielam zawsze porządną kolację dzień wczesniej.....ale jakbym wypił herbatke z cytrynką to by mnie posrało..bankowoGife pisze:Ja dzisiaj zrobiłem trening na cherbacie z cytryną tylkoale wczoraj o 22.40 jakoś jadłem kolację, potem 2 jabłuszka i pół czekolady
![]()
słabo reaguję na cytrusy przed treningiem....tez zawsze robię przed...ale po herbacie z cytryną by sie na bank okazało że to jeszcze nie było wszystkoGife pisze:No człowieku, kupę strzeliłem przed treningiem, a jakmar_jas pisze:Jak rano biegam to też przeważnie na czczo...ale wpierdzielam zawsze porządną kolację dzień wczesniej.....ale jakbym wypił herbatke z cytrynką to by mnie posrało..bankowoGife pisze:Ja dzisiaj zrobiłem trening na cherbacie z cytryną tylkoale wczoraj o 22.40 jakoś jadłem kolację, potem 2 jabłuszka i pół czekolady
![]()
oj, czyżby przeze mnieMar_jas pisze:Miał być Park Śląski....ale się nie udało....za to była wycieczka biegowa na trasie Piekary Śląskie - Bytom.....