Na Wielkiego Minimusa... nie poznaję kolegiQba Krause pisze:moim zdaniem miejsce lądowania nie jest podstawowym elementem, i nie ma jednoznacznego równania śródstopie=dobrze.
Buty minimalistyczne
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- HeavyPaul
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Czołem 
Pierwsze kilometry w świeżutkich Xero Shoes Sensori Venture zaliczone
Są fajne, ale wprowadzone zmiany to nie aż tak wielka rewolucja, jak może się wydawać. Jutro postaram się napisać jakieś "pierwsze wrażenia" https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
W hardcore'owy teren (ktoś pytał wcześniej) polecam Sarva d'vil https://www.facebook.com/media/set/?set ... 871&type=3
Pozdrawiam
Paweł
Pierwsze kilometry w świeżutkich Xero Shoes Sensori Venture zaliczone
W hardcore'owy teren (ktoś pytał wcześniej) polecam Sarva d'vil https://www.facebook.com/media/set/?set ... 871&type=3
Pozdrawiam
Paweł
Mój BLOG: Heavy Runs Light
Aktualne informacje o testach + duża dawka zdjęć na moim profilu na FACEBOOKU
Dla spragnionych zdjęć INSTAGRAM
-
giancardi
- Wyga

Hah, a ja kilka razy byłem już w FAAS 500 bez wkładki (całe szczęście bo wkładka=problemy!) i generalnie czuje, że żyje to znaczy nie idzie tak łatwo jak z pięty, biegam 6,7 km, czyli mój dawny najmniejszy dystans na interwały i tylko 3 razy w tygodniu. I wcale wesoło nie jest, bo bolą mnie pasma i po wewnętrznej stronie kolan. Oczywiście pasmo rozciągam ile mogę i wiem, że to jest pasmo, bo nawet przy biodrze mam punkt gdzie boli. Po wewnętrznej kolan nie mam pojęcia co to, ale wyżej niż gęsia stopka. Kolana po treningu lubią trzeszczeć. 
Stopy, achilles olewam jak trochę bolą, bo wiem, że to kwestia adaptacji. Czasem rozcięgno zaboli, czasem kostka. Tylko to nie jest problem taki jak kolana.
A najlepsze jest to, że jak na przykład biegnę i mnie zaczną boleć kolana to mam takie momenty kiedy całkowicie odpuszczają, tylko nie potrafię jeszcze skopiować ułożenia ciała, które powoduje, że ból znika.
Stopy, achilles olewam jak trochę bolą, bo wiem, że to kwestia adaptacji. Czasem rozcięgno zaboli, czasem kostka. Tylko to nie jest problem taki jak kolana.
A najlepsze jest to, że jak na przykład biegnę i mnie zaczną boleć kolana to mam takie momenty kiedy całkowicie odpuszczają, tylko nie potrafię jeszcze skopiować ułożenia ciała, które powoduje, że ból znika.
- HeavyPaul
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Hej,
Gdyby ktoś był ciekawy o co biega z nowymi Xero Shoes Sensori Venture to zapraszam do lektury: http://heavyrunslight.blogspot.com/2013 ... -xero.html
Pozdrawiam
Paweł
Gdyby ktoś był ciekawy o co biega z nowymi Xero Shoes Sensori Venture to zapraszam do lektury: http://heavyrunslight.blogspot.com/2013 ... -xero.html
Pozdrawiam
Paweł
-
Kangoor5
- Zaprawiony W Bojach

Wyglądają sensownie. Czy ktoś jeszcze chce zamawiać? Można by podzielić koszty 18$ za przesyłkę.
Fajnie że Steven dalej działa i nie podnosi zanadto cen.
Fajnie że Steven dalej działa i nie podnosi zanadto cen.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
Kangoor5
- Zaprawiony W Bojach

Nie jestem zorientowany. Ile można być w plecy na cle?kisio pisze:Żeby tylko oszczędności na przesyłce nie oddać na cle
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
- kisio
- Zaprawiony W Bojach

Nie mam doświadczenie z butami ze Stanów, mam doświadczenie z elektroniką z Chin
Do $50 przechodzi wszystko. Powyżej już loteria i raz mi zatrzymali.
Z drugiej strony.. to dwa kawałki gumy
HP - podpowiesz coś? :D
Z drugiej strony.. to dwa kawałki gumy
HP - podpowiesz coś? :D
- fotman
- Zaprawiony W Bojach

Nie lubię człapać kilometrów. Wystarczy 400m.
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
- HeavyPaul
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Czołem,
Wysłałem pytanko do Xero Shoes o koszty wysyłki kilku par. Jak tylko dostanę odpowiedź to dam znać. Na tą chwilę chętne do zakupu są chyba 4 osoby. Jeżeli jest ktoś jeszcze to dajcie znać
Pozdrawiam
Paweł
Wysłałem pytanko do Xero Shoes o koszty wysyłki kilku par. Jak tylko dostanę odpowiedź to dam znać. Na tą chwilę chętne do zakupu są chyba 4 osoby. Jeżeli jest ktoś jeszcze to dajcie znać
Pozdrawiam
Paweł
-
kurczeblade2
- Rozgrzewający Się

A po co z USA czy UK??? Co w Polsce niema dobrych butów???
- HeavyPaul
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Jedna para w USA kosztuję mniej więcej 97zł, a w UK około 130zł.
Koszty wysyłki z UK to o ile dobrze się orientuję 5,90 funta, a z USA nie jestem pewien - czekam na odpowiedź. Trzeba będzie wtedy sobie przeliczyć co się bardziej opłaca. Oczywiście ostateczna decyzja zależy od Was
Koszty wysyłki z UK to o ile dobrze się orientuję 5,90 funta, a z USA nie jestem pewien - czekam na odpowiedź. Trzeba będzie wtedy sobie przeliczyć co się bardziej opłaca. Oczywiście ostateczna decyzja zależy od Was
-
andy_czarny
- Wyga

Z cłem to zalezy od szczescia bo jak ze znajomymi czesci do aut zamawiamy to raz doloza a raz nie. Dziwna sprawa- ale w koncu Polska
A co do UK to mozna paczuszke za darmo wyslac z sportsdirect i JD jak sie kupi za jakas tam kwote
A co do UK to mozna paczuszke za darmo wyslac z sportsdirect i JD jak sie kupi za jakas tam kwote