Mar_jas - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Krzychu M pisze:To dobrze trafiłem,że planujesz maraton na wiosnę. :hej:
Czuję,że razem pobiegniemy ten Orlen.Na 3:05-3:07 powinniśmy być gotowi...choć to wróżenie z fusów.
Ja połówkę biegnę albo w styczniu jak będą warunki(koleżeński w Krk)albo Marzanne.
Teraz 5-6 tygodni samych BS-ów.Tego mi potrzeba,biegania bez patrzenia na Garmina. :usmiech:
Też realizujesz Danielsa plan A?
Dokładnie na tym planie bede sie opierał...minimalnie skrócę I Fazę bo braknie mi tygodni - będzie chyba jeden tydzień mniej....czas przygotowan liczę do Półmaratonu Warszawskiego, potem te dwa tygodnie przed samym startem to już będzie luzowanie :usmiech:
Ja mam z Tobą lecieć? Nie żartuj sobie... :oczko:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
PKO
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tydzień roztrenowania minął bardzo szybko...
Był jeden basen, dwa razy rower, jeden bieg wczoraj i dwa razy ćwiczenia w domu.....w drugim tygodniu zaczną juz truchtać z dwa - trzy razy, mam nadzieję że uda się wybrac minimum dwa razy na rower i wyjsć choć raz na basen...
no paczno, a ja miałam zamiar przez najbliższe 2 tygodnie roztrenowania książki czytać :jatylko:
I tyle....nie planuję dalszej części sezonu, tak sobie myślę że na bazie Orlenu zaraz po spróbuję zaatakować życiówkę na dychę....a pozostała część sezonu to już bardziej będzie coś z triathlonu oraz jakis ultra maratonik.....ooooo
łohoo, powiedział ten, co się zarzekał, że już nigdy więcej ;) to chyba jednak jest bagno jakieś; wciąga i puścić nie chce ;)
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja jak sie nie ruszam to dostaje do głowy..wiec sie spełniam w innych sportach w trakcie roztrenowania :oczko:

A co do ultra..... na razie tylko o tym myślę...bardziej zalezy mi na dobrym starcie w triathlonie...chociaż pewnie na Chudego Wawrzyńca się wybiorę, ale tym razem na wersje krótszą :usmiech:

Komentarze
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

jak nabiegasz 1:25 na połowce warszawskiej to 3:10 na orlenie to mało ambitny plan!!!
mar_jas pisze: A co do ultra..... na razie tylko o tym myślę...bardziej zalezy mi na dobrym starcie w triathlonie
ołłłłłł jeah :hej: i tego anie się trzymaj!
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

panucci10 pisze:jak nabiegasz 1:25 na połowce warszawskiej to 3:10 na orlenie to mało ambitny plan!!!
mar_jas pisze: A co do ultra..... na razie tylko o tym myślę...bardziej zalezy mi na dobrym starcie w triathlonie
Zgadzam się.Za to 1:25 to baaardzo ambitny plan. :hej:
Jak to nabiegasz to na Orlenie będę oglądał Twoje plecy...a może i wzrok nie sięgnie tak daleko. :hahaha:
Awatar użytkownika
mclakiewicz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Plany mocarstwowe. Nic ino trzymać kciuki i brać przykład.
BLOG KOMENTARZE

Obrazek

5 km - 23:49
10 km - 46:32
Półmaraton - 1:43:53
Maraton - 4:16:15
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Krzychu M pisze:
panucci10 pisze:jak nabiegasz 1:25 na połowce warszawskiej to 3:10 na orlenie to mało ambitny plan!!!
Zgadzam się.Za to 1:25 to baaardzo ambitny plan. :hej:
Jak to nabiegasz to na Orlenie będę oglądał Twoje plecy...a może i wzrok nie sięgnie tak daleko. :hahaha:
Nie straszcie mnie :bum: Jakoś wydaje mi się ze połówka w 1:25 jest o wiele blizej niż 3:10 w maratonie...pamiętać nalezy o tym że nie jestem typem maratończyka i wręcz się zastanawiam czy 3:15 jest wogóle w moim zasiegu.... HM to jednak zdecydowanie bliżej do 10km które bardzo lubię i da się to pobiec z szybkości....królewski dystans to już zupełnie inna bajka... no i w końcu mam całe pół roku na przygotowania :uuusmiech:
mclakiewicz pisze:Plany mocarstwowe. Nic ino trzymać kciuki i brać przykład.
parząc na to wypisywałem w zeszłym roku jako plany przyszłoroczne to teraz mam baardzo stonowane i realne.... :hahaha:

Komentarze
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Marcin,1:25 w połówce nabiegał Mihumor...to jest 4:01/km na odcinku 21,1km.
A jeśli wytrzymałość nie jest Twoją mocną stroną to jakim tempem musiałbyś dyche biegać,po 3:40-3:45/km?
Ja o 1:25 nawet nie marzę na wiosnę....bo wtedy byłbym w okolicach 3:01-3:02 w maratonie. :hej:
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jednak dalej mnie musisz dołować?? :hahaha: :hahaha:
1:30 nabiegałem po 3 tygodniach pseudo przygotowań na wstrętnej trasie w Rybniku, pozostało urwać tylko 5 minut z tego.....Warszawa jest płaska i jakoś te 4:01/km mnie wcale nie przeraża - poza tym ciągle mam na to pół roku....za to maraton po 4:30/km już nie daje mi spać :hejhej:

Komentarze
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:Jednak dalej mnie musisz dołować?? :hahaha: :hahaha:
1:30 nabiegałem po 3 tygodniach pseudo przygotowań na wstrętnej trasie w Rybniku, pozostało urwać tylko 5 minut z tego.....Warszawa jest płaska i jakoś te 4:01/km mnie wcale nie przeraża - poza tym ciągle mam na to pół roku....za to maraton po 4:30/km już nie daje mi spać :hejhej:
Jak pobiegniesz połówe po 4:00 to maraton pobiegniemy razem po 4:20!
I to bez ściany!Jeśli się pomylę w obliczeniach to stawiam tyle piwa po Orlenie ile będziesz wstanie wypić. :hahaha:
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Krzychu M pisze:
mar_jas pisze:Jednak dalej mnie musisz dołować?? :hahaha: :hahaha:
Jak pobiegniesz połówe po 4:00 to maraton pobiegniemy razem po 4:20!
I to bez ściany!Jeśli się pomylę w obliczeniach to stawiam tyle piwa po Orlenie ile będziesz wstanie wypić. :hahaha:
Nic się nie martw, ekonomiczny jestem...od czasu jak schudłem po trzech urywa mi się film :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Komentarze
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

no powiem Ci szczerze ze ja w tym roku 100km na raz nie zrobiłem! Tym wiekszy szacun że Ci sie chciało :) fajnie tez ze miałeś z kim! ja niestety nie mam z kim pojeździć, a szkoda bo napewno razniej sie kreci :) powodzenia z nowym treniem! mam nadzieje że zadziała na Ciebie idealnie i wreszcie mnie pokonasz :hahaha: <żarcik> raczej że az tak daleko mi nie odskoczysz! :)
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Awatar użytkownika
sosik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:37:49
Życiówka w maratonie: 2:58:50

Nieprzeczytany post

Marcin - zdrówka - niech to się wszystko szybko zagoi. Za dystans też ode mnie szacun,

Wojtku - w listopadzie, jak masz ochotę na wspólne kręcenie to chętnie. Ja oczywiście na swoim trekinngu, ale średnią na poziomie > 25 km / h to myślę, że bez problemu.
Zwierzęcy instynkt, oczy jak krew, Wilk, co ujawnia w nocy swój zew,
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!

Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43
Awatar użytkownika
raSheed
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 47:20
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dobry weekend na kręcenie na rowerze : U Ciebie setka, u Hansa setka, tylko ja się wyłamałem z tymi 50km :P Ale za to obczajona trasa na przyszły rok, nie ma zmiłuj 450km musi wpaść :)
panucci10 pisze:no powiem Ci szczerze ze ja w tym roku 100km na raz nie zrobiłem! Tym wiekszy szacun że Ci sie chciało :) fajnie tez ze miałeś z kim! ja niestety nie mam z kim pojeździć, a szkoda bo napewno razniej sie kreci :)
No jak...to nawet ja na testach gianta pyknąłem setkę w jedną sobotę :P A jak nie masz z kim kręcić, to Cię zabierzemy ze sobą w 2014 na http://www.oder-neisse-radweg.de/
BLOG | Komentarze

5km ->21:32 Wrocław GPzBiegiemNatury 6 bieg 08.13.2014
10km -> 44:45 Dziesiątka Wroactiv 16.03.2014
21,095km -> 01:48:34 XXVI Bieg Lwa Legnickiego 06.10.2013
1/4 IM -> 2:56:10 Poznań 04.08.2013
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:Do tego w okolicy 75km zaliczyłem glebe w lesie na jakimś piachu, nie zdążyłem sie wypiąć z SPD, zaś uszkodzony nadgarstek, boli okropnie ramię, stłuczone biodro i rozwalone kolano....aa..i złapał mnie paskudny skurcz w łydce, zanim się połapałem że łydka też coś ode mnie chce troche czasu minęło, wiec było mało przyjemnie.....
łoo, ładne zwieńczenie roztrenowania; dla Ciebie prawie już klasyka :bum: ... masz wprawę, do wesela się zagoi :hejhej:
fajna wycieczka!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ