Ja właśnie skończyłam pierwszy program (2-miesięczny) i za tydzień planuję zacząć go od nowa, a zakończyć akurat do końca 2013 roku

Dzięki!RavS pisze:malvina-pe.pl, teraz przeczytalem Twoj wpis o Insanity na blogu, swietny tekst! Tak jak piszesz... nie dla poczatkujacych. Po przeczytaniu wiem, na pewno, ze sprobuje jeszcze kiedys
Mam dość mocną wadę postawy i problemy z kręgosłupem. Nie wiem, jakim cudem, ale po Insanity czuję się świetnie, a od ponad pół roku po intensywnych treningach biegowych miałam masakryczne bóle pleców i barku.kateglory pisze:Robię raz w tygodniu abs i czasem cardio, jako trening uzupełniający. Ćwiczenia dają nieźle w kość i trochę zdziwiłam się jak napisałaś, że ćwiczysz insanity zamiast biegania. Nie wiem jaką miałaś kontuzję (może źle zrozumiałam), ale u Shauna jest tyle podskoków, wykroków, itd., że wydaje się to być bardziej obciążający trening niż bieganie (szczególnie w przypadku kolan).
Odpowiadając na pytanie, sam trening uważam za świetne uzupełnienie. Shaun T opiera się na treningu interwałowym i to według mnie jest Jego przewaga nad innymi trenerami z ekranu
JasneQba Krause pisze:malwinka, odpowiesz bylonowi?