Edit: Ciekaw jestem też ewentualnych opinii o czołówkach Geonaute OnNight z Decathlonu...
Więcej światła. Dla mnie, żebym czuł się pewnie i bezpiecznie w lesie, 100lm (bez stabilizacji) to minimum.darwoz pisze:Ja prawdę mówiąc używam energizer 3 led i nie bardzo nawet czuję co od lampki można chcieć więcej?
Ja tam wolę wiedzieć przed kupnem, że deszcz jej nie zabije. Przekonywanie się o tym gdzieś na odludziu nie jest dla mnie.darwoz pisze:drogę dobrze oświetla, z beretu nie spada, nie trzęsie się nie podskakuje, jak ostatnio się przekonałem deszcz jej nie zabija.
Jakiej filozofii? Rozmawiamy sobie. Mi to jakoś nie przeszkadza, że ktoś tu zaprezentuje sprzęt za kilkaset PLN. Szczególnie jeśli ten ktoś się na latarkach zna i ma coś coś ciekawego do napisania. I nie muszę od razu tego kupować a nawet nie zamierzam.darwoz pisze:Czy może mnie ktoś uświadomić z czego obudowa filozofii do tego przyrządu wynika, bądź co bądź dość prostego w swej istocie?
Wybacz, ale ta Twoja ewangelizacja Mactronica moze miec skutek odwrotny od zamierzonego. Na prawie kazdej stronie tego watku opisujesz jaki to ten Mactronic jest swietny, ba juz w innych widzialem to samo nawolywanie. Wystarczy, przyjalem do wiadomosci i juz nie chce czytac o Twoim znakomitym kompromisie w postaci tego Mactronica. Jeszcze chwila i pomysle ze jestes u nich na pensji :PP@weł pisze:[...]Czy trzeba wydawać majątek? Nie. Wydałem 100,- na Mactronica. Mam komfort. [...]
Dla mnie HLS-K1+ był kompromisem. Jestem bardziej niż zadowolony.
raff_pl, jak Ci przeszkadza, nie czytaj. Mam, używam, jestem zadowolony, chwalę. Na pensji nie jestem. Nie produkuję czołówek, ani nie sprzedaję. Po prostu biegam po nocy, więc używam. Jak chcesz coś konstruktywnego wnieść do rozmowy o czołówkach, to napisz, chętnie posłucham Twojej "ewangelizacji", Apostole.raff_pl pisze:Wybacz, ale ta Twoja ewangelizacja Mactronica moze miec skutek odwrotny od zamierzonego. Na prawie kazdej stronie tego watku opisujesz jaki to ten Mactronic jest swietny, ba juz w innych widzialem to samo nawolywanie. Wystarczy, przyjalem do wiadomosci i juz nie chce czytac o Twoim znakomitym kompromisie w postaci tego Mactronica. Jeszcze chwila i pomysle ze jestes u nich na pensji :P
Napisz P@wle kilka słów jak wypada MYO RXP 2 koleżanki vs Twój Mactronic HLS-K1. Te 130 zł różnicy to nie jest istotna bariera.P@weł pisze:Ostatnio koleżance poleciłem MYO RXP 2kę i kupiła. Wydała dwie stówy, stać ją, ma dobry markowy produkt. Jest zadowolona, ja też.
Spróbuję ją już w czwartek wysępić od niej, mam przyobiecaneHipokrytes pisze:Napisz P@wle kilka słów jak wypada MYO RXP 2 koleżanki vs Twój Mactronic HLS-K1. Te 130 zł różnicy to nie jest istotna bariera.