Sprzedam Polara S710i z portem IrDa !!!

Awatar użytkownika
Pantera
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Sprzedam Polara S710i + port podczerwieni IrDA + wszystko co wchodzi w skald tego zestawu tj. pasek, program na CD Polar Precision Performance, sensor predkosci do roweru !!! Zainteresowanych prosze o kontakt e-mail lub wypowiedz na forum - odezwe sie !!! Cena wywolawcza 850PLN dla porownania cena sklepowa 1250 PLN !!! GORACO POLECAM !!! Tanio i solidnie:) Pozdrwiam
PKO
Janusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czy kupiony w Polsce (w Sportprofilu?) z międzynarod. gwarancją? I jaki jest termin ważności gw.? Czy ma jakieś ślady używania (ekran porysowany itp.)?
Janusz
Awatar użytkownika
Pantera
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zakupiony w marcu...jeszcze 11 misiecy gwarancji, ma gwarancje miedzynarodowa, prawie niewidoczne slady uzywania...!!! Nówka :) POLECAM !!!
Awatar użytkownika
Pantera
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tak w Sportprofilu !!
Janusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Port IrDA już jeden mam, a że używam z laptopem i do wersji 710i nie jest potrzebny, miałbym dwa zbędne. NOwy p. kosztuje 130zł (?). Czy możliwa oferta bez niego?
Janusz
Janusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I jeszcze jedno: sprawdziłem coś i nie zgadza mi się termin gwarancji... może się mylę?
Dlatego jestem zaintersowany nadal ofertą ale transakcja przez  przedstawiciela, przy okazji problem portu byłby mniejszy.
Janusz
Awatar użytkownika
Pantera
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tak mozliwa jest sprzedaz bez portu...a co do gwarancji to przepraszam jest jej jeszcze 23 miesiace !!! Nie rozumiem....co to znaczy "...tranzakcja przez przedstawiciela, przy okazji problem portu bylby mniejszy"???
Janusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To proste: przekazujesz do Sport Profil'u (podobno jesteś z Krakowa więc raczej żaden problem), oni sprawdzają wszystko dokładnie, i jeśli jest OK sprzedają mi zostawiając sobie niepotrzebny mi port. Dla Ciebie zero kosztów (bo i tak oferujesz z portem) i dla mnie też OK. To tylko propozycja, wstępnie zaproponowałem Ryszardowi, możliwe że się zgodzi ale ruch należy do Ciebie.
Janusz
Awatar użytkownika
Pantera
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nie preferuje tego typu posrednictwa...ja ze swojej strony zapewniam ze "towar" jest w 101% sprawny i funkcjonujacy doskonale bylo na nim wykonane okolo 7-8 treningow i nic wiecej...!!! Jezeli Tobie nie bedzie cos pasowalo...poprostu odeslesz mi go a ja gwarantuje zwrot kosztow przesylki i pieniedzy!!!
Awatar użytkownika
jozefa25
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Czy już ubiłaś targu. O ile Ula M.  to jesteś Ty to moglibyśmy spotkać się i wszystko wskazuje że byłbym zainteresowany a jeżeli to nie Ula M. to tyż.
Obecnie mieszkam w Krakowie.
Czekam na sygnał
Awatar użytkownika
Pantera
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Niestety oferta nie aktualna:( ... ale za to mam na stanie XTRAINERA PLUS + NADAJNIK (NOWY) + INTERFEJS + PROGRAM PPP 2.0 + INSTRUKCJE OBSLUGI ... calosc 600 PLN !!! Ten model tez ma funkcje rowerowe !!! Pozdrawiam i czekam na odpowiedz !!!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ