Sprzedam Polara S710i z portem IrDa !!!
- Pantera
- Rozgrzewający Się
Sprzedam Polara S710i + port podczerwieni IrDA + wszystko co wchodzi w skald tego zestawu tj. pasek, program na CD Polar Precision Performance, sensor predkosci do roweru !!! Zainteresowanych prosze o kontakt e-mail lub wypowiedz na forum - odezwe sie !!! Cena wywolawcza 850PLN dla porownania cena sklepowa 1250 PLN !!! GORACO POLECAM !!! Tanio i solidnie:) Pozdrwiam
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy kupiony w Polsce (w Sportprofilu?) z międzynarod. gwarancją? I jaki jest termin ważności gw.? Czy ma jakieś ślady używania (ekran porysowany itp.)?
Janusz
-
- Zaprawiony W Bojach
Port IrDA już jeden mam, a że używam z laptopem i do wersji 710i nie jest potrzebny, miałbym dwa zbędne. NOwy p. kosztuje 130zł (?). Czy możliwa oferta bez niego?
Janusz
-
- Zaprawiony W Bojach
I jeszcze jedno: sprawdziłem coś i nie zgadza mi się termin gwarancji... może się mylę?
Dlatego jestem zaintersowany nadal ofertą ale transakcja przez przedstawiciela, przy okazji problem portu byłby mniejszy.
Dlatego jestem zaintersowany nadal ofertą ale transakcja przez przedstawiciela, przy okazji problem portu byłby mniejszy.
Janusz
-
- Zaprawiony W Bojach
To proste: przekazujesz do Sport Profil'u (podobno jesteś z Krakowa więc raczej żaden problem), oni sprawdzają wszystko dokładnie, i jeśli jest OK sprzedają mi zostawiając sobie niepotrzebny mi port. Dla Ciebie zero kosztów (bo i tak oferujesz z portem) i dla mnie też OK. To tylko propozycja, wstępnie zaproponowałem Ryszardowi, możliwe że się zgodzi ale ruch należy do Ciebie.
Janusz
- Pantera
- Rozgrzewający Się
Nie preferuje tego typu posrednictwa...ja ze swojej strony zapewniam ze "towar" jest w 101% sprawny i funkcjonujacy doskonale bylo na nim wykonane okolo 7-8 treningow i nic wiecej...!!! Jezeli Tobie nie bedzie cos pasowalo...poprostu odeslesz mi go a ja gwarantuje zwrot kosztow przesylki i pieniedzy!!!
- jozefa25
- Wyga
Czy już ubiłaś targu. O ile Ula M. to jesteś Ty to moglibyśmy spotkać się i wszystko wskazuje że byłbym zainteresowany a jeżeli to nie Ula M. to tyż.
Obecnie mieszkam w Krakowie.
Czekam na sygnał
Obecnie mieszkam w Krakowie.
Czekam na sygnał
- Pantera
- Rozgrzewający Się
Niestety oferta nie aktualna:( ... ale za to mam na stanie XTRAINERA PLUS + NADAJNIK (NOWY) + INTERFEJS + PROGRAM PPP 2.0 + INSTRUKCJE OBSLUGI ... calosc 600 PLN !!! Ten model tez ma funkcje rowerowe !!! Pozdrawiam i czekam na odpowiedz !!!