Czas poszukać jakichś stron włoskich buków - obstawię Twoje 2:59

Moderator: infernal
Do 20 minut biegasz po tabelce - 20-25 minut opuszczasz o 4-5 sek tempo. 2x2km na 2' to dobra jednostka, 2x3km na 3' też jest ok, jak nie jesteś za bardzo wybiegany w progowych na tym etapie biegaj 2x2km lub nawet 3x2km.grim80 pisze:DziękiChyba 2 x 2km będzie troszkę łatwiejsze, ale z drugiej strony P jest wtedy ciut wyższe niż standardowe 4km? Muszę Danielsa wygrzebać z tabelkami
z jednej strony to co pisze Michał jest spoko, ale z drugiej juz nie do końca! Jeśli to jest główny start i chcesz zrobić życiówke a w zasadzie pobiec lepiej niż ta marna mojawigi pisze:20 października mam główny start na 10km (chcę zrobić życiówkę), ale 12 października jest też fajny bieg na 10km w Sobótce. Zastanawiam się, czy start na dyszkę na tydzień przed ważnym startem, też na dyszkę, może mi zaszkodzić, czy raczej pomóc w głównym starcie, a może nie ma większego znaczenia? Co o tym sądzicie?
Biegnij obie na maksa!U mnie przygotowania szły pod tą Krakowską.Jak ją pobiegłem w trupa,a miałem zamiar następny tydzień biegać "coś" pod maraton....nie dałem rady,byłem bardziej spluty niż po Warszawskim.I wtedy przyszła myśl o Krynicy.wigi pisze:20 października mam główny start na 10km (chcę zrobić życiówkę), ale 12 października jest też fajny bieg na 10km w Sobótce. Zastanawiam się, czy start na dyszkę na tydzień przed ważnym startem, też na dyszkę, może mi zaszkodzić, czy raczej pomóc w głównym starcie, a może nie ma większego znaczenia? Co o tym sądzicie?
Tak, sezon już kończę, choć kusi mnie jeszcze pobiec połówkę 10 listopada na płaskim.Krzychu M pisze: Musiałbyś po prostu zluzować oba tygodnie przed startowe,ale w Twoim przypadku to chyba nie problem,bo kończysz sezon,tak?
Ten atest w Krynicy potwierdza zapewne długość trasy - 10km. Trasa nie spełnia jednak kryteriów, które pozwalają na uznawanie rekordów.Krzychu M pisze:Niby atest jest,ale wszyscy wiedzą co z tą Krynicą.