wczorajszy trening sobie odpuściłam i zero wyrzutów sumienia
jutro mam przełajowy bieg na 12 km, więc zależy mi na świeżości

dla zainteresowanych - na FotoMaraton są już zdjęcia z Biegu na Piątkę, ale tym razem jestem rozczarowana

Moderator: beata
Jedzenia to u mnie ostatnio jest duża ilość,cava pisze:Dywanówki nie zaszkodzą, ale czasami po prostu ma się zjazd formy.
Może jesteś zmęczona zwyczajnie i bardziej pomogłyby ze 2 -3 doby bez biegana za to z dużą ilością spania i jedzenia?
A może jesteś przed okresem, wtedy też jest ostry zjazd możliwości na kilka dni.
jakie malutkie te zdjecia. nawet nie umiem ocenić czy ładnie wyglądamaspi pisze:dla zainteresowanych - na FotoMaraton są już zdjęcia z Biegu na Piątkę, ale tym razem jestem rozczarowana
hehe, zawsze tak mam, ze im blizej biegu, tym bardziej mi się nie chceania102 pisze:W niedzielę chyba będę biegła w zimowej bluzie i długich spodniach. Zimno się zrobiło. Do niedawna zamierzałam walczyć o życiówkę, a teraz już mi przeszło. Zrobię, co się da, ale liczę się z tym, że się nie uda.
papillon pisze:No i Ania102 odpowiedzialna za złamanie postanowienia nie kupowania sportowych ciuchów ;p Dziś miałam azymut na outlet póki nie okazało się, że połowę trójmiasta sparaliżowało, po 50 min w ucie i odjechaniu od domu zaledwie 6 km :D żenujące ale chyba dziś WSZĘDZIE nawet na wsi były korki,