Angua - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Stara Dama
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:A koleżanka bierze jakieś witaminki dla sportowców? Warto. Tak naprawdę człowiek nie wie, ile dobroci wypaca na treningach, więc dobrze to uzupełniać jakimś suplementem :taktak:
Są specjalne witaminy dla sportowców czy jakieś uniwersalne zestawy?
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Są są, ja biorę Vita-min multiple sport Olimpu, jeszcze nie są jakieś w kosmos drogie no i cała masa innych.
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja znowu brałam Bodymax'a.

Stara Damo, wczoraj np. lecieliśmy przez Zgodę, Bykowinę i Nowy Wirek. Można też lecieć przez Hugoberg, Komandra, albo
Kaliny, Żabie własnie, Doliną Górnika (cześciowo trasa połówki Silesia). Ja słabo znam te tereny, jako przyjezdna, więc polegam na koledze :oczko:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53min 56s

Nieprzeczytany post

Ja muszę jak najszybciej sprawdzić, jak to się biega w sezonie, albo marzniesz albo biegniesz.....
A u koleżanki coś imageshack wyrzucił obrazki....
Stara Dama
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Angua pisze:Ja znowu brałam Bodymax'a.

Stara Damo, wczoraj np. lecieliśmy przez Zgodę, Bykowinę i Nowy Wirek. Można też lecieć przez Hugoberg, Komandra, albo
Kaliny, Żabie własnie, Doliną Górnika (cześciowo trasa połówki Silesia). Ja słabo znam te tereny, jako przyjezdna, więc polegam na koledze :oczko:
Ja jestem miejscowa, ale tych terenów też nie znam. Pooglądam na mapie, może coś mi wpadnie w oko.
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Angua pisze:Słabość jakaś mnie ostatnio dopadła, ale nie ma zmiłuj.
tak mi się przypomniało :

KGB zatrudnia zabójcę. Jest trzech kandydatów: dwóch facetów i kobieta. Zanim dostaną swoje pierwsze zadanie muszą zostać sprawdzeni, czy są gotowi na wszystko. Pierwszy facet dostaje do ręki pistolet i ma wejść do pokoju, w którym jest jego żona i ja zabić, ale odmawia - nie nadaje się na zabójcę. Drugi facet dostaje takie samo zadanie. Bierze pistolet, wchodzi do pokoju, ale po chwili wychodzi i oddaje pistolet:
- Nie mogę zabić własnej żony, nigdy tego nie zrobię.
Wreszcie przychodzi kolej na kobietę; ona ma zabić swojego męża. Bierze pistolet, wchodzi do pokoju, słychać strzał, potem drugi, potem jeszcze jeden - cały magazynek wystrzelany, potem jakieś krzyki i hałas. Wreszcie z pokoju wychodzi kobieta i mówi:
- Dlaczego nikt mi nie powiedział, ze w pistolecie są ślepe naboje?! Musiałam go zatłuc krzesłem!
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a tłumacząc co Cichy miał na myśli :hahaha: zaaplikuj sobie, Monia, ze 2-3 dni wolnego;
niemoc to sygnał - nie ignoruj; taka przerwa nie zaszkodzi na pewno, a całkiem możliwe, że pomoże :)
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tej niemocy aż tak chyba nie ma, podbiegi wyszły całkiem ok, ale rzeczywiście sama myślałam nad wyluzowaniem, tylko z drugiej strony czuję presję czasu, bo niewiele go mam. Nie wiadomo, co jest lepszym rozwiązaniem. Może w piątek zamiast planowanej zabawy biegowej zrobić jakieś spokojne rozbieganie? Tylko czy będzie miało sens przed wybieganiem w weekend? :echech:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cichy, rozwaliłeś mnie tym skojarzeniem :hahaha:

Monia, a Ty dostosuj trening do siebie i swojego samopoczucia, a nie odwrotnie :usmiech:
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo

"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak głosi stara mądrość biegowa - lepiej być niedotrenowanym niż przetrenowanym :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak, tak, sama tę mądrość chętnie sprzedaję innym, tylko jakoś zastosować się do niej nie umiem :bum: chyba powinnam dostać za to po dupie.
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mam nadzieję, że forma idzie do góry ;) tak przychodzę z pytanie, planujesz być może start wigilijny w Stanowicach?
dobeer

Nieprzeczytany post

O jak miło przeczytać, że są ludzie, którzy znają swoje możliwości i nie udają, że bez konsekwencji, za wszelką cenę można "przekraczać granice". Mogę z pełną odpowiedzialnością za słowa powiedzieć, że jesteś prawdziwą biegaczką - umiesz słuchać swojego organizmu.
No i gratuluje dobrego sezonu!
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Anqua pisze:Za dwa tygodnie planowałam ostatni start w tym roku, który miał być drugim ważnym startem w tym sezonie, ale biorąc pod uwagę moje słabe samopoczucie ostatnio, plus bóle nóg i aktualny atak zatokowy stwierdziłam, że nie ma co się oszukiwać, formy nie będzie, a na mózg nie upadłam, żeby fundować sobie drugie Bukowno.
:ech:
Awatar użytkownika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Monia, Rabka nie ucieknie... góry też raczej się nie zapadną :oczko: Nic się nie martw, takie przyjemności dozowane i odkładane smakują jeszcze lepiej :hej: Aaa i na Oświęcim nadal będę Cię namawiać co by ten sezon sobie troszkę przedłużyć :)
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo

"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
ODPOWIEDZ