Grupa na 4:30 w MW 2013, czyli siła, moc i radość!

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
DarioS
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 00:54:25
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam.
Ja też chętnie sie przyłącze do zacnego grona. To mój pierwszy oficjalny maraton. Liczyłem na czas w granicach 4:50, ale myślę, że dam radę dotrzymać Wam kroku :) Ambitny jestem, a co. :hej:

Pozdrawiam.
*** Biegam bo Lubię ***
PKO
Awatar użytkownika
powazny
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:11
Życiówka w maratonie: 3:45:01
Kontakt:

Nieprzeczytany post

MISIE DROGIE, KOLOROWE!!! Chcecie trochę przedmaratońskich porad? :hej:

http://marcinkargol.pl/2013/09/tydzien- ... -poradnik/

Skrobnąłem co nieco i myślę, że może się Wam przydać :usmiech:
BIEGANIE TO MÓJ ŻYWIOŁ ::: www.marcinkargol.pl ::: Don't stop me now!
Awatar użytkownika
szymania
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 52

Nieprzeczytany post

Dzieki za rady, genialne... jest sila i moc i radosc, ale kurde powiem szczerze ze mam cykora jak nie wiem co. Widzimy sie za 4 dni, juz nie moge sie doczekac :)
Obrazek
Awatar użytkownika
powazny
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

szymania pisze:Dzieki za rady, genialne... jest sila i moc i radosc, ale kurde powiem szczerze ze mam cykora jak nie wiem co. Widzimy sie za 4 dni, juz nie moge sie doczekac :)
Cykor przejdzie wtedy, kiedy starter wystrzeli, a my przekroczymy linię startu! Po tym już nie będzie miejsca na strach :usmiech:
Awatar użytkownika
szymania
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Czyli mniej wiecej jak duza bedzie nasza grupa? Odnajdziemy sie w naszej zielonej strefie czasowej ? :D ja przybede w piatek i sie bede po warszawie wloczyc :)
Obrazek
Awatar użytkownika
powazny
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

szymania pisze:Czyli mniej wiecej jak duza bedzie nasza grupa? Odnajdziemy sie w naszej zielonej strefie czasowej ? :D ja przybede w piatek i sie bede po warszawie wloczyc :)
Myślę, że będzie to druga co do wielkości grupa. Tak bywa zazwyczaj. Największa jest 4:00.

Ja się będę włóczył od soboty, więc jeśli ktoś miałby ochotę pogadać, to możemy się na stadionie spotkać. O 16 mam odprawę pacemakerów, a więc przed nią i po niej będę ogólnodostępny :usmiech:
Awatar użytkownika
szymania
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

to jak bedzie duza grupa, to musze sobie jakies dobre miejsce zaklepac, bo jak bede daleko to bez okularow balonika nie zobacze, haha. a tak wogole to troszke jestem zawiedziona bo nie ma pasta party? :( myslalam ze tam uda nam sie spotakc jakos wlasnie wieczor. my pewnie wpadniemy sie przejsc w sobote po poludniu :)
Obrazek
Chuck Finley
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 48:16

Nieprzeczytany post

Dzieki wielkie za towarzystwo i przewodnictwo! Na pewno byliśmy najgłośniejsi! :>
Urwalem sie co prawda dosc wczesnie bo miedzy 20-30 km, ale udalo sie dobiec (co bylo moim debiutowym celem) i to w 4:25.
Chociaz od 30 kilometra przeklinalem chwile, w ktorej wyszedlem dzisiaj z domu to mysle ze w przyszlym sezonie trzeba bedzie ten wynik poprawić! :)

Pozdr
Mateusz
5 km: 21:18 ## 10 km: 44:52 ## Półmaraton: 1:43:34 ## Maraton: 4:24:54
muchor
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

A ja, niestety na 38km nie dałem rady dotrzymać tempa i w końcu wylądowałem z 4:33:29. Ale dobiegłem :-)

Dziękuję wszystkim za fantastyczną zabawę. Dawno nie byłem tak dumny jak dzisiaj na mecie. Chyba tak jak my wszyscy...
1966 - rok Tysiąclecia Państwa Polskiego!
CHICK3N
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 53

Nieprzeczytany post

To byl mój debiut i nie chce biegać z innym zającem !!!!
Wielkie dzięki dla Marcina bo bez niego raczej bym tego nie przebiegł...
Ściana pojawiła się dośc poźno bo około 35-36km i wtedy to marcin zaczął mówic że to juz sie nie może nie udac i faktycznie :D
do końca słuchałem rad "pomagającego" i urwałem się dopiero na 41km i dobiegłem na 4:28:13 :D
Dostałem takiego powera że na mete wbiegałem sprintem :D

Jeszcze raz wielkie dzięki dla Marcina

PS. Marcin bez Ciebie nie biegne żadnego maratonu :D także musisz częściej biegac jako zając :D
Awatar użytkownika
powazny
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Słuchajcie,

gdzieś koło 35 kilometra powiedziałem do Was, że takiej grupy, to ja jeszcze nie miałem. Bo nie miałem! Rozwaliliście system, szanowni państwo! Jestem z Was cholernie dumny! Z każdego! Z tych, którzy urwali się na 41 kilometrze i połamali te 4:30, jak i z tych, którzy trzymali się ostatkiem sił i wbiegli niedługo za mną! Pokazaliście maratońskie jaja, pokazaliście, że maratońska ściana rozgrywa się w głowie, a nie w nogach! To było piękne!

Zaszczytem dla mnie było to, że mogłem spędzić z Wami te 4,5 godziny!
Dziękuję!

PS. http://www.youtube.com/watch?v=Pm8MRt28834 :bleble:
Awatar użytkownika
szymania
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ehhh mi jakos stranie smutno ze juz po.. urwalam sie po 34 juz nie dogonilam Was po wodzie, a tak chcialam byc na zdjeciu z balonikami :) nie moge sie doczekac zdjec :)
Obrazek
Awatar użytkownika
hotmas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wprawdzie szybko się do Was urwałem, ale długo za plecami jeszcze Was słyszałem. Daliście mi Moc, Siłę i Radość. Dzięki :) No i wynik 4:18:34 :hej:
Ostatnio zmieniony 01 paź 2013, 08:44 przez hotmas, łącznie zmieniany 3 razy.
kgregory
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Był to mój debiut po roku treningu więc chyba zbyt optymistycznie podszedłem do tematu.
Na starcie stanąłem pomiędzy 4:20 a 4:30 mając wesołego zająca za plecami :). Szczególnie pamiętam wielkie WOOOWWWW w tunelu. Moim celem było, aby grupa mnie nie dogoniła. Do 38 km udawało się dość dobrze, bo na 38 zobaczyłem wyprzedzającego mnie zająca z balonikami 4:20. Próbowałem pogonić ale nic z tego. Ból pod żebrami był nie do zniesienia. Finalnie dzięki Wam udało mi się wbiec na metę z czasem 4:26 ale wykończenie było tak mocne, że nie byłem nawet w stanie się cieszyć.

Teraz jestem szczęśliwy i serdecznie Wam dziękuję. Do zobaczenia :)

Grzegorz
gulogulo1970
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 48:00

Nieprzeczytany post

Długo biegłem z Wami było wspaniale,niestety póżniej wysiadły mi nogi .Ledwo ukończyłem bieg z czasem 5:23 .Za rok będzie lepiej
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ