Bank Of America Chicago Marathon 2013

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

U mnie wydolność słaba :) szybkość mam za mało czasu aby zbudować dobry tlen zobaczymy :) najwyżej zimę ostro przetrzymuje i około luty/marzec gdzieś pobiegne zawsze w tych miesiącach miałem dobra formę :)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
PKO
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wystartować możemy razem ale ja już wiem ze nie bede sie trzymał tempa 4:15 pierwsze 10 km pobiegne po 4:30 pózniej przyspiesze jak dam radę albo zwolnie:) trochę olewczo poszedłem do tego no ale dużo innych rzeczy miałem po drodze :) na szczęście maratonow w USA pod dostatkiem :)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
rufuz

Nieprzeczytany post

no ja od początku tez nie pójdę na 4:15. Do pierwszych kropli potu pobiegnę tez na 4:30. Nie jestem raczej nastawiony na łamanie 3h ale cos miedzy 3:03-3:05. No chyba, ze tego dnia bede w rewelacyjnej formie i pogoda bedzie ok, to kto wie, moze, moze.
rufuz

Nieprzeczytany post

Z najnowszych info. Z czołówki udzial zapowiedzieli:
Emmanuel Kipchirchir Mutai - 2:04:40, Dennis Kimetto - 2:04:16, Moses Mosop - 2:03:06
Najpierw będą musieli mnie przeskoczyć :hahaha: :hahaha: :hahaha:
rufuz

Nieprzeczytany post

Wczoraj przeczytalem ze organizacja kontrolerow lotow zapowiedziala strajk na 10 pazdziernika. Niby nawoluja do strajku w calej UE ale mam nadzieje, ze tak sie nie stanie. Z Amsterdamu do Chicago nie powinno byc problemu ale obawiam sie, ze jak zastrajkuja to moga byc problemy z berlina do amsterdamu. To akurat w dzien mojego wylotu. W artykule bylo napisane, ze wten dzien moga byc duze utrudnienia. Po raz kolejny komunistyczna UE zafunduje nam prezent :hahaha: Czasami to az mi sie rzygac chce na sama mysl o najwiekszej mafii na swiecie UE :ble:
rufuz

Nieprzeczytany post

no jak tam Robert ida ostatnie szlify formy ? Ja w niedziele robilem ostatnie BNP.
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W niedziele zrobiłem 23 km po 4:30 na tetnie 149 czyli całkiem ok , w następna niedziele 35 km potem dwa tyg przed zrobię 20-25 x1 km po 4:15 na przerwie 1 min i tydzień. Przed maratonem albo mocna dycha tak 38-37:30 albo jakiś interwal zobaczymy i to tyle moich przygotowań :) za brakło mi miesiąca gdzieś do optymalnej firmy ale to jest tylko moja wina więc co ma być to będzie a najlepiej niech będzie zimno w dniu maratonu;)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
rufuz

Nieprzeczytany post

Dla mnie najlepsza pogoda to lekki deszcz i bez wiatru a w Chicago bez wiatrtu to chyba rzadkosc :ble: To roznie bywa, ja zawsze biegne najlepiej jak potrafie danego dnia. Czasami podczas WB2 mialem takie tempa jak na grubo ponizej 3h a innym razem ledwo wychodzilo 4:30. Bede zadowolony jak "wylatam" nowa zyciowke czyli cos lepiej niz 3:10. Super bedzie jak zamelduje sie na mecie po 3:05. Minimum to 3:10, dobrze to ponizej 3:10, rewelacyjnie to ponizej 3:05 taki mam plan. Ale najwazniejsze do dobiec do 30km w dobrym stanie.
rufuz

Nieprzeczytany post

Juz wyszukalem gdzie najlepiej kupic elektronike w Chicago. Robert a Twoim zdaniem gdzie warto poszukac ? W tym roku nie ciuchy tylko elektronika zajmie moja prawie pusta torbę "bagażu głównego" :hahaha:
Wybor tabletow jest niesamowity za "wielka woda" :ble:
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Najlepiej kupić przez internet :) jeszcze większe bedziesz miał oszczędności i przeceny a jedli chrsx tablet to nie ma co sie zastanawiać tylko trzeba brać Apple jak jus kupować to cis najlepszego :)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tylko najgorsze jedt to ze jak jus zaczniesz bawić sie z oprogramowaniem apple to nie bedziesz mógł spojrzeć na windowsa hahahshshsha :)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zreszta mam iPada w domu pobawisz sie i sam zobaczysz czy ci pasuje :)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
rufuz

Nieprzeczytany post

Dzieki za info. Najbardziej przypadł mi do gustu tablet toshiba na best buy. Potrzebuje jednak 10" i dobrego aparatu z wifi. No i koniecznie w czwartek ide na mecz Bears z Giants. Mam nadzieje, ze podobnie jak na yankees dwa lata temu, bedzie mozna kupic bilety u "konikow".
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Toshiba powiadasz zmienisz zdanie jak weźmiesz do ręki toshibe i iPad naprawdę jeśli chodzi o tablet to Apple nie ma konkurencji lata świetlne przed konkurencja
Ps mój bib number 1758 ... Końcówka 58 to czas w jakim skończę maraton 2:58 !!!! Hahahahsha
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
rufuz

Nieprzeczytany post

No jak pobiegniesz na 2:58 to i dla mnie bedzie to motywacja. Caly czas zastanawiam sie nad taktyka. mam dwie opcje:
1. Robic swoje i biec najlepiej jak bede mogl tego dnia bez ogladania sie na peacemakerow.
2. Poleciec za peacemakerem na 3:00 i zobaczyc jak bedzie (do 30km powinienem wytrwac w tempie na 3:00). Tutaj mam obawy, ze jak bedzie jednak za szybko to po 30km bede musial zmienic tempo "na Korzeniowskiego". tylko z drugiej strony nawet jak wytrzymam tempo na 3:00 do 30km a potem mocno zwolnie to i tak moge "wylatac" cos wiecej niz 3:10.
Jutro robie ostatnie 30km (20 km OWB1+10km WB2).
Musze kupic dwa tablety, ten aparat i taki miernik dla znajomego z pracy przeznaczony dla amatorow strzelania
http://www.shootingchrony.com/
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ