Super, że się udało!!!

Moderator: infernal
Warto było. Fajnie było się razem spotkać. Miło spędzony czas i udana impreza biegowa.Pogadaliśmy trochę i poszłam się przebrać. Po wyjściu z szatni obok Kasi stał Mimik, yeah! To naprawdę miło z jego strony, że przyjechał i wspierał mentalnie![]()
Masz chyba jakieś super wyselekcjonowane geny regeneracji, bo to nie jest normalneAniad1312 pisze:Dzisiaj samopoczucie ok. Trochę nogi zmęczone, jak wchodzę po schodach, ale generalnie mało co czuję, że wczoraj maraton biegłam. Widać się obijałam
Plague, doświadczenie na pewno. Poza tym trasa była szybka, kilometry mi mijały jak z bicza trzasnął - chyba już z przyzwyczajenia do dystansuPlague pisze:Aniu Ty się chyba wyrabiasz po prostu, 3 maraton w miesiącu i w końcu 4h połamane![]()
A tak bardziej serio, to na pewno ten doping pomógł no i doświadczenie jakby nie było!![]()
Serdeczne gratulację, wynik kosmos, domyślam się, że i radocha wielka i o to chodzi
Leon, ale przez rok nie nauczę się tak szybko biegaćle0n71 pisze:Za rok znowu biegniemy razem
Ala, kosynier(ka) raczej. Ale oba na "k"już tu byłam pisze:Gratulacjekozak z Ciebie