Nie robiłam nigdy interwałów na steperze, to dobry pomysł. Lubię ćwiczyć oglądając telewizję, wraca Liga Mistrzów, więc będzie dobry "podkład" pod ćwiczenia.
Moderator: beata
Jeżeli masz za tydzień zawody to nic już nie poprawisz, a przemęczając się i biegając na siłę możesz tylko sporo zepsuć. Jak nie idzie to lepiej odpuścić 2-3 dni i wrócić z tzw "głodem kilometrów"Stara Dama pisze:Papillon, myślałam o przerwie, ale za tydzień biorę udział w zawodach, więc nie chcę do reszty stracić kondycji. Dziś mam w planach podbiegi i przebieżki, lubię je, więc chyba nie będzie problemów z motywacjąA co potem, to zobaczę.
zalezy jak sie ogolnie czujesz. opryszczka pojawia sie w stanach ogolnego zmeczenia i oslabienia organizmu i jest sygnałem, ze warto na chwilę odpuścić codzienne aktywności. z drugiej strony to tylko krosta wiec tez nie popadajmy w paranojępapillon pisze:Ale nie wiem czy dać spokój z treningiem biegowym. A tak się cieszyłam uwielbiam te sobotnie wolne biegi
Kupiłam Barefoot Access 2 - takie same, jakie ma Szelma. Przymierzałam też Peace Glove i nawet bardziej mi się podobały, ale obawiałam się tej cienkiej podeszwy.Skoor pisze:@mamuśka, jakie merrelle kupilaś?
franklina pisze:edzia daj no troche winka bo ja mam tylko jakiś badziew w szafce