Tempo 4:16 to już nie przelewki, daje 1:30 w półmaratonie. Napisz coś więcej, jak się czułeś na koniec, na ile procent biegłeś, ile jeszcze tym tempem mógłbyś polecieć kilometrów?
Moderator: infernal
spoczko, nic sie nie dzieje przecieKrzychu M pisze:No to sorki...źle zinterpretowałem Twoją wypowiedź.
3-5 tygodni po maratonie to dobry pomysł na połówkę.Ja po MW ciągnę w kierunku dyszki.
Spodobało mi się po Krynicy...bo tam nie pobiegłem na maksa,a w grudniu to już na bank do odcięcia i wtedy będę znowu bluzgał jaka ta dycha masakrująca.
heh, nie jest aż tak źlele0n71 pisze:Musisz szybko poprawić życiówki w połówce i w całym, bo nijak się mają do twojego obecnego poziomu
hmm, tak jak pisałem o tym tygodniu wszystko wywróciło mi sie do góry nogami z treningami więc dzisiaj postanowiłem zastosować taki manewr który chce sprawdzić na własnym organizmie <jak zwykle zresztąwigi pisze:Ło matko, co to za trening, to jakiś sprawdzian?![]()
Tempo 4:16 to już nie przelewki, daje 1:30 w półmaratonie. Napisz coś więcej, jak się czułeś na koniec, na ile procent biegłeś, ile jeszcze tym tempem mógłbyś polecieć kilometrów?
dlatego też napisałem że nie wiem ilemihumor pisze:Jak nie biegniesz tego równo to wiedzy czy byś zrobił kolejne 10km średnim tempem nie uzyskasz
ooo to szkoda! no nic, trudno ale to tak na 100% tak? i dlaczego odwołali? co do tego wodzisławia to raczej lipa! z tego co czytałem to jest to 4x pętla po lesie w mocno pagórkowatym terenie!mihumor pisze:Silesia Półmaraton w Katowicach odwołane. A co wiesz o tym drugim?
tak samo myślałem żeby jednak jutro pojeździć na rowerkumihumor pisze:Ten trening TM to jak wolisz, w twoim wypadku wybrałbym opcję na lekkim zmęczeniu bo mało biegałeś longów i tu zasymulujesz trochę taki element biegu sługiego, tylko to nie ma być na skatowaniu się tylko na lekkim zmęczeniu. No chyba, że chcesz się psychicznie wzmocnić i sprawdzić jak to będzie szło na początku - wielkiej różnicy nie ma. Przy biegu na zmęczeniu nie masz elementu " kończę ale mógłbym biec dalej", tu masz raczej - to tak dalej będzie szło, tak widzę różnicę w odbiorze
thx, mapkę i profil trasy też można gdzieś znaleźć, czy czekają do ostatniego momentu, bo nie wiadomo co szkody górnicze jeszcze zmieniąmihumor pisze:http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 5&bieganie
a końcem października to w samym Wodzisławiu jest maraton, zobacz w kalendarzu na Maratonach Polskich
jest jeszcze jakaś połowka w Tychach, ale tam podobno celem nie jest rywalizacja wiec bedzie troche sztywno, poza tym podobno kazdy sam wybiera sobie na ile chce biec/maszerować wiec tez lipa bo maruderów na trasie bedzie co niemiara wiec tez odpada! Jest jeszcze Łódź ale raz że daleko <ale do przeskoczenia> a dwa trudna trasa z kilkowa wiekszymi stromymi podbiegami i 90% trasy to ścieżki leśne i polne! Tez odpada! Coś mi sie zdaje że lipa bedzie z tą połówką na jesieńmar_jas pisze:Ta połówka w Wodziu to kros..odpada... też szukam jakiejś połówki najlepiej na listopad...ale nic nie ma....Wojtek jak coś ciekawego znajdziesz to daj znać....