U mnie ten tydzień bardzo słaby jeżeli chodzi o bieganie.
ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
-
Stara Dama
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Doroteczko, zdrowiej
I wracaj do biegania najszybciej jak się da.
W poniedziałek biegałam krótko, bo byłam ograniczona czasowo, wczoraj byłam zapisana do fryzjera, więc biegania już absolutnie nie dałam rady wcisnąć. Mam nadzieję nadrobić to dzisiaj.
-
Hanna77
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 43:44
Torbiel...kurcze.. To się leczy operacyjnie? Przytulam wirtualnie i życzę możliwie szybkiego powrotu do zdrowia i no i do formy.
u mnie beznadziejnie biegowo. W tym tygodniu raptem 5 km, śmiech na sali. no ale za to we wtorek w ramach treningu
pomyłam wszystkie okna w domu i w ogóle wzięłam się za sprzątanie. mam nadzieję, ze zostanie mi to wybaczone, bo czułam się jakbym co najmniej 10-tke przebiegła..w sobotę jadę na całonocny maraton spinningowy wiec też nici z biegania w niedzielę. może w piąteczek wyskoczę na jakąś choćby 5-tke?
u mnie beznadziejnie biegowo. W tym tygodniu raptem 5 km, śmiech na sali. no ale za to we wtorek w ramach treningu
- kambodja
- Zaprawiony W Bojach

ooo kurcze torbiel
współczuję.
Ja wczoraj miałam nie biegać - miał być jeden dzień przerwy bo poprzedniego dnia było ostro i byłam zmęczona.
Ale wrócił M od Teściowej z ciastem, zjedliśmy tego ciasta i swtierdziłam, że mam czas to idę chociaż na 5km no i wyszło 8km
Miało być spokojnie ale wyszło bardzo fajnie.
Energię składam na karb zjedzonego przed bieganiem ciacha - chyba cukier spowodował, że po prostu fruwałam - już wiem co będę jadła przed biegami ulicznymi.
Swoją drogą to nie mogę się nadziwić jak dziwny jest ten mój organizm - czasem wydaję mi się, że kondycja słaba a biegi wychodzą super i odwrotnie
Ja wczoraj miałam nie biegać - miał być jeden dzień przerwy bo poprzedniego dnia było ostro i byłam zmęczona.
Ale wrócił M od Teściowej z ciastem, zjedliśmy tego ciasta i swtierdziłam, że mam czas to idę chociaż na 5km no i wyszło 8km
Miało być spokojnie ale wyszło bardzo fajnie.
Energię składam na karb zjedzonego przed bieganiem ciacha - chyba cukier spowodował, że po prostu fruwałam - już wiem co będę jadła przed biegami ulicznymi.
Swoją drogą to nie mogę się nadziwić jak dziwny jest ten mój organizm - czasem wydaję mi się, że kondycja słaba a biegi wychodzą super i odwrotnie
Zaczęłam biegać pod koniec maja 2013 i chyba się uzależniłam
- Doroteczka
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 58:57
- Kontakt:
Dzięki Wam za wsparcie. Dokładnie torbiel łąkotki bocznej. Dostałam skierowanie na zabiegi, maść na noc i lek do picia rano, chociaż ortopeda od razu powiedział, że operacja... Z tym bieganiem to może być ciężko... Skąd ją mam niewiadomo...
Dalej, wyżej i na przekór!! http://bliczek.pl 
-
Hanna77
- Stary Wyga

kambodja pisze: chyba cukier spowodował, że po prostu fruwałam - już wiem co będę jadła przed biegami ulicznymi.
ja biegam ostro po musli. nie, nie tych zdrowych samoróbkach tylko tych crunch, które mają sam cukier. ale je uwielbiam. tyle, że nie jem, tak jak normalny człowiek dwóch garsci tylko całą pakę na 1 posiedzenie.
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2013, 10:09 przez Hanna77, łącznie zmieniany 1 raz.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Ma_tika pisze:co to jest maraton spinningowy? i dlaczego calonocny??Hanna77 pisze:w sobotę jadę na całonocny maraton spinningowy wiec też nici z biegania w niedzielę.
https://www.youtube.com/watch?v=XREB6rJNyGQ
-
Hanna77
- Stary Wyga

to jest ostra jazda na rowerku do bitu muzyki (ja najbardziej lubię techno i hip-hop) przy światłach stroboskopowych i różnych wizualizacjach. a całonocny bo będe jechać od 22 do 6 rano. może uda misie non stop jechac, zobaczymy.Ma_tika pisze:co to jest maraton spinningowy? i dlaczego calonocny??Hanna77 pisze:w sobotę jadę na całonocny maraton spinningowy wiec też nici z biegania w niedzielę.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach

Jakos mi ten caly spinning wydaje sie malo naturalny... ale ja nie lubie smierdzacych potem dyskotek, a mam wrazenie, ze to cos bardzo podobnego... ale nie potepiam
co kto lubi 
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach

No racja, ale jednak na otwartej przestrzeni tego nie czuc
Podziwiam, ze chce Ci sie siedziec 8h na siodelku, kiedys sporo rowerowalem, ale moj tylek tego nie lubi i najwiecej mi wyszlo chyba 5h 
-
Ma_tika
- Zaprawiony W Bojach

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach

Ma_tika pisze:PS. przez chwilę myślałam, że maraton spinningowy to coś związanego z wędkarstwem
To jest chyba taka "jazda" dla samej jazdy do rytmu muzy.