Mycha komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Mycha
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

rubin pisze:ładnie dajesz radę, Mycha!! w trzy dni po infekcji test na 10 km; brawo :) !! i zaraz na następny dzień taaki long ...
lepsza pogoda dała nam wszystkim więcej mocy, ale kurcze, nie przetrenuj się, bo byłoby bardzo szkoda; masz b. duży potencjał!! powodzenia!
Nie byłam poważnie chora tylko jakieś dziadostwo się przypałętało na parę dni, ale zwalczyłam je czosnkiem, miodem i cytryną!
Long był bo jak tak sobie biegłam i pomyślałam o tych wszystkich, którzy biegają po górach tyle kilometrów, to stwierdziła, że ja chociaz 25 km przebiegnę...
New Balance but biegowy
majak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No i gra muzyka, spotkanie z rodziną czy przyjaciółmi jest nieocenione :usmiech:
A w przerwie od biegania troszkę podjadłaś :oczko: Tak więc pewnie niedługo znów popsujesz mi humor jakimś wpisem typu 25km :oczko:
Markiza1
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

zazdroszczę ci ;) podasz link do planu?
Laryska
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Może słuchaj siebie? W sensie określania ilości ćwiczeń.
PS śliczny kolor włosów i loki :jatylko:
BLOG
KOMENTARZE

"Celem nie jest bycie lepszym od kogoś innego lecz bycie lepszym od tego, kim samemu się było wcześniej." XIV Dalajlama
Awatar użytkownika
Mycha
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Markiza1 pisze:zazdroszczę ci ;) podasz link do planu?
Hej, mnie to nie ma czego zazdroscic, linka do jakiego planu?
Awatar użytkownika
Mycha
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Laryska pisze:Może słuchaj siebie? W sensie określania ilości ćwiczeń.
PS śliczny kolor włosów i loki :jatylko:
No jakos moj organizm, jesli chodzi o cwiczenia nie ma umiaru, najwyzej na drugi dzien rano cierpie...
Loki...no niestety lokow nie mam tylko niesforne wlosy, ktore czasem sie wywina, z jednej a czasem z drugiej strony...
Laryska
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Masz loki, masz. Kwestia pielęgnacji. Widzę we włosach duży potencjał!
Przeczytałam ile ćwiczysz. O mamusiu, a ja zrobię 30 damskich pompek i padam.
BLOG
KOMENTARZE

"Celem nie jest bycie lepszym od kogoś innego lecz bycie lepszym od tego, kim samemu się było wcześniej." XIV Dalajlama
Awatar użytkownika
Mycha
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ja tez na poczatku padalam po 10 pompkach, wszystko przychodzi z czasem. Efekty mobilizuja najbardziej i nie mowie o samym wygladzie, tylko o zyciu codziennym- dobiec do autobusu bez zadyszki, przyniesc ciezka reklamowke bez zmeczenia, moc samej przesunac szafe to poczucie wlasnej sprawnosci jest bezcenne...i ta energia rozsadzajaca od rana(pomijajac rankii po wypiciu za duzej ilosci wina:))
Laryska
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

:) w każdym razie - inspirujesz.
BLOG
KOMENTARZE

Awatar użytkownika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cześć Mycha :)

Też jestem Ania, też mam 28 lat, mniej więcej ten sam wzrost i wagę :usmiech: Ale gdybym zaczynała przygodę z bieganiem z takim zapałem jak Ty, to już dawno wykończyłaby mnie seria kontuzji :zero: Podziwiam jednostki takie jak Ty :usmiech:
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo

"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Awatar użytkownika
Mycha
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Hej Ania, jeszcze w dodatku mieszkamy w tym samym województwie:) A zapału ostatnio mi brakuje niestety...
majak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniu, dlaczego Twój post parzy w oczy Twoimi zarzutami do siebie o biegi?
No rozumiem to forum biegowe, ale...
To Ty wiesz co lubisz, co Ci się podoba a co nie, lubisz gimnastykę, się gimnastykuj, chcesz pobiega to biegaj.
Rozumiem, że maraton to poważna sprawa, ale nie przejmuj się, że nie w tym roku(chociaż według mnie to pobiegłabyś z palcem w nosie), jeśli nie ten to następny. Nie przejmuj się, że troszkę zmieniły Ci się priorytety, życie jest tak krótkie i podłe, więc jeśli tylko masz możliwość to rób to na co masz ochotę :oczko:
Amen :oczko:
Awatar użytkownika
Mycha
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

[quote="majak"
To Ty wiesz co lubisz, co Ci się podoba a co nie, lubisz gimnastykę, się gimnastykuj, chcesz pobiega to biegaj.
Rozumiem, że maraton to poważna sprawa, ale nie przejmuj się, że nie w tym roku(chociaż według mnie to pobiegłabyś z palcem w nosie), jeśli nie ten to następny. Nie przejmuj się, że troszkę zmieniły Ci się priorytety, życie jest tak krótkie i podłe, więc jeśli tylko masz możliwość to rób to na co masz ochotę :oczko:
Amen :oczko:[/quote]
Dzieki:)
Przemyslalam wszystko mam plan, calkiem zmieniam trening zeby nie zaprzepascic tego co juz wybiegalam i zeby gimnastyka zrobila sie bardziej dynamiczna i polepszala moja kondycje nie tylko sile:)
Dzisiaj wcielilam w zycie moj pierwszy nowy trening! padam i czuje, ze zyje. Maraton znalazlam w listopadzie, wiec zrealizuje plan jesli tylko sie nie uszkodze do tego czasu. Bede tez robic to na co mam ochote, odwaze sie pojsc w piatek na zajecia kickboxingu! od dawna chcialam, ale sie balam ze za slaba jestem. Nie mam zamiaru walczyc, chce tylko dostac porzadny, zwalajacy z nog trening (bo areobiki, zumby itp. to nie dla mnie)
Awatar użytkownika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mycha pisze:wiec zrealizuje plan jesli tylko sie nie uszkodze do tego czasu
Właśnie to powinien być priorytet. Bieganie zdrowe i bezpieczne dla Ciebie. Maraton, wyniki, i tak przyjdą :)
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo

"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
majak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie jestem fachowcem więc Ci nie poradzę, natomiast ja też sam sobie układam plany treningowe.
Ostatnio zmieniłem treningi interwałowe, robię 5x200 podbiegu w drodze powrotnej marsz.
Czytałem gdzieś ,że interwały mają być krótkie i intensywne(ale nie dam głowy)
W każdym bądź razie ja swoje 200m biegnę na max, a ostatnie 50 to prawdziwa katorga dla mnie.

W żaden sposób się nie sugeruj moimi treningami! to tylko taka wolna sugestia :oczko:
ODPOWIEDZ