Zakup pulsometra

marcin_1993
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witajcie,
Poczytałem sobie trochę o tym sprzęcie i pomyślałem, że fajnie byłoby mieć pulsometr. Mam odnośnie tego jedno pytanie do kogoś bardziej obeznanego w tej kwestii ode mnie: czy warto kupować jakiś tańszy pulsometr, czy lepiej na początku w ogóle z niego zrezygnować i tę kwotę przeznaczyć na późniejszy zakup czegoś bardziej profesjonalnego np. z nadajnikiem GPS. Co o tym sądzicie? Nie chciałbym źle zainwestować pieniędzy. Z góry dzięki za rozsądne porady.
Pozdrawiam,
Marcin.
PKO
TomekM1
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 57

Nieprzeczytany post

Ja przez prawie rok używałem pulsometr z lidla chyba 69 zł. Ostatnio kupiłem zegarek z gps za 350 i do tego pas do pulsu za 129zl. I w czasie testu pokazują ten sam puls. Tanszego niż ten lidl chyba nie znajdziesz. Mogę sprzedać za 50 zł.
Fiszer
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 44:40

Nieprzeczytany post

TomekM1 pisze:Ja przez prawie rok używałem pulsometr z lidla chyba 69 zł. Ostatnio kupiłem zegarek z gps za 350 i do tego pas do pulsu za 129zl. I w czasie testu pokazują ten sam puls. Tanszego niż ten lidl chyba nie znajdziesz. Mogę sprzedać za 50 zł.
Tomek jaki zegarek z gps kupiłeś?
Obrazek
TomekM1
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 57

Nieprzeczytany post

Kupiłem teraz Onmove 500. Za 349. Ma gps. Jest na forum długi wątek na ten temat.
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ja bym wziął Forerunnera 60, za 100 powinieneś znaleźć, teraz na allegro jakiś wysyp sześćdziesiątek jest. Jesli oczywiście w grę wchodzi używany. Do tego czujnik tętna i śmigasz. Na wstęp bardzo dobry wybór, znacznie bardziej funkcjonalny niż te tanie lidlowe czy nawet droższe Sigmy. Potem dozbierasz na GPS a sześćdziesiątkę bez problemu sprzedasz z niewielką albo żadną stratą.
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ