KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Nie wieżę, że nie słyszałem o tych biegach. Fakt, że jestem początkujący ale z chęcią dołączę. Kiedy można liczyć na następny bieg?
podobno w pobliżu jest duży parking podziemny - jak tam trafić ? (nie znam jeszcze Krakowa od tej strony ;/ )
- lejek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:18
-
- Wyga
Wczoraj na zajęciach BBL nieco mniejsza frekwencja - część grupy pojechała na Festiwal Biegowy do Krynicy.
Po rozgrzewce biegaliśmy interwały 2' ( w tempie 5-10 km) i 1' przerwy w truchcie . Łącznie 12 serii.
Po rozgrzewce biegaliśmy interwały 2' ( w tempie 5-10 km) i 1' przerwy w truchcie . Łącznie 12 serii.
Andy
frekwencja może i mniejsza ale za to z kilkoma nowymi duszami
dzięki za wspólny trening!
dzięki za wspólny trening!
- Bylon
- Zaprawiony W Bojach
Ach, po przerwie, którą odczuwam, jakby trwała rok, wreszcie do Was wracam!
Już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że porobimy trochę szybkości (przecież wiadomo, że będą interwały :P), bo u mnie szykuje się potencjalne 1,5 km.
Na marginesie, to strasznie startowy ten aktualny sezon, więc moje wizyty na BBL nadal, niestety, będą rzadkością.
Niedawno Bieg Tesco, tydzień później dwa podczas Festiwalu Biegowego w Krynicy, a już niebawem Sądecka Dycha Newagu (zapowiada się świetny bieg,zapraszam do Nowego Sącza!), Bieg Bejorów (Rytro) i Grand Prix Krakowa w Biegach Górskich - to tak na przypomnienie, jakby ktoś szukał zawodów, a znaleźć nie mógł.
Pozdrowienia, do zobaczenia w sobotę!
Już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że porobimy trochę szybkości (przecież wiadomo, że będą interwały :P), bo u mnie szykuje się potencjalne 1,5 km.
Na marginesie, to strasznie startowy ten aktualny sezon, więc moje wizyty na BBL nadal, niestety, będą rzadkością.
Niedawno Bieg Tesco, tydzień później dwa podczas Festiwalu Biegowego w Krynicy, a już niebawem Sądecka Dycha Newagu (zapowiada się świetny bieg,zapraszam do Nowego Sącza!), Bieg Bejorów (Rytro) i Grand Prix Krakowa w Biegach Górskich - to tak na przypomnienie, jakby ktoś szukał zawodów, a znaleźć nie mógł.
Pozdrowienia, do zobaczenia w sobotę!
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
- Kratka
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:52:05
-
- Wyga
Dzisiaj po zwyczajowej rozgrzewce (3 okrążenia stadionu) biegaliśmy zwyczajowe interwały - 5' w tempie do 15 km + 2 ' przerwy w truchcie (marszu) +1' w tempie do 3 km + 2 ' truchtu . I tak 4 serie.
Na koniec ćwiczenia rozciągająco - wzmacniające.
Na koniec ćwiczenia rozciągająco - wzmacniające.
Andy
- Kratka
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:52:05
2 tygodnie temu pobiegłyśmy w Krynicy.
A oto opis (długi) tego wydarzenia
https://docs.google.com/document/d/1vDI ... A0jdk/edit
A oto opis (długi) tego wydarzenia
https://docs.google.com/document/d/1vDI ... A0jdk/edit
-
- Wyga
Dzisiaj po rozgrzewce biegaliśmy 3x po 10 min z przerwą 3' w tempie do 1/2 maratonu. Po tym ćwiczenia - głównie skipy A i B . Trener był przeziębiony więc dopiero po ćwiczeniu wytłumaczył na czym polega prawidłowy skip B
Andy