LINK

Nie ma ich za wiele.Najwięcej chyba w Alfie na piętrze i na u. Legionów prze dawnym Tivoli. No i Marcin mówił że duży wybór żeli jest w RossmanieAdrian26 pisze:Mam jeszcze pytanie odnośnie żeli. Wie ktoś gdzie w Grudziądzu można znaleźć sklep dobrze zaopatrzony w tego typu asortyment?

Zbyszek daj szansę innym. Chodzi o to by słabsi mieli komfort psychiczny że zmieszczą się w limicie czasowym ale i tak przecież przybiegną szybciejdejw pisze:„Drodzy Organizatorzy Międzynarodowego Biegu im. Bronisława Malinowskiego. Jako przedstawiciel grupy biegowej Akademia Biegania zostałem poproszony przez biegaczy abym w ich imieniu poprosił o możliwość wydłużenia limitu czasowego w biegu głównym z 1: 15 do 1:30-1:45.(...)
1.30 - tempo 9 min/km
1.45 - tempo 10.30 min/km
Z całym szacunkiem dla osób zaczynających przygodę z bieganiem ja się pod tym nie podpisuję.Komentarz chyba zbędny.

Marcin szykuj żelIcenty pisze:Dla wszyskich zainteresowanych. Mamy zarezerwowane dwa apartamenty po 5 os. na maraton w Warszawie.

Mi się wydaje (chociaż mogę się mylić), że limity czasowe na trasach atestowanych są odgórnie ustalone w zależności od dystansu. Druga sprawa, że trzeba byłoby na kolejne pół godziny ograniczyć ruch w Grudziądzu, na co miasto też raczej przychylnym okiem by nie patrzyło.dejw pisze:„Drodzy Organizatorzy Międzynarodowego Biegu im. Bronisława Malinowskiego. Jako przedstawiciel grupy biegowej Akademia Biegania zostałem poproszony przez biegaczy abym w ich imieniu poprosił o możliwość wydłużenia limitu czasowego w biegu głównym z 1: 15 do 1:30-1:45.(...)
1.30 - tempo 9 min/km
1.45 - tempo 10.30 min/km
Z całym szacunkiem dla osób zaczynających przygodę z bieganiem ja się pod tym nie podpisuję.Komentarz chyba zbędny.