Kanas78 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

coz moge Ci zyczyc... chyba tylko zeby wrescie te wszystkie glupie kontuzje odpuscily :spoczko: i zeby nic nowego sie nie przyplatalo. Bo wtedy jestem pewna ze polecisz ten maraton jak przeciag :)

PS. tak sobie mysle, czy bedzie videorelacja z maratonu? To mogloby byc ciekawe :)
PKO
Awatar użytkownika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanasku, ogromnie się cieszę widząc z jakim zapałem szykujesz się do maratonu. Do maratonu! Kontuzje są wkurwiające, a jak coś wkurwi to się lepiej biega, co nie? :hej: Podziwiam i będę trzymać kciuki :usmiech:
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo

"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kurcze, jak Skarżyński czyma kciuki za Twój maraton, to na pewno będzie git :taktak: Najlepszego urodzinowego i radości z biegania! :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Karolina, życzę Ci wszystkiego naj naj naj, żebyś maraton wsysynęła z palcem w nosi, żeby nic Cię nie bolało, żebyś była nam primaballeriną blogową, która z lekkością kroku połyka kolejne kilometry :hej:
Dobrego tortu też Ci życzę, udanego. miłego dnia też, a prezent.... rany, zazdroszczę no!
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bardzo dziękuję Wam wszystkim za życzenia, bardzo, bardzo mi miło, naprawdę :taktak:

Edit: Gryzza, nie, filmu dzięki Bogu z mara nie będzie, uff.. ale będzie fotomaraton niestety. Więc pewnie będą jakieś zdjęcia gęgającej gęsiny na trasie :hahaha: :hahaha:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zazdraszczam ćwiczeń, ja ostatnio zaniedbałam przez to Leszno i Winnice, jak odpoczywałam, tak nie ćwiczyłam. No i teraz Wrocek, to znów nie mogę ;) Lenistwo próbuję usprawiedliwić, wiem... ;)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A ten kryzys na 13, to stały? Tak tylko pytam, bo jak robiłam długie wybiegania, to miałam regularnie kryzys na 17-18km/ 22-23, a dalej to nie pamiętam :) ale kiedyś sobie pomyślałam, że warto o tym pamiętać na maratonie, bo się wtedy wie, że to minie za kilka kaemów :)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja niedawno na ten przykład skapnęłam się, że leciutki kryzys, który na zawodach mam tuż przed siódmym kilometrem może wynikać z tego, że na mojej długiej pętli w tym właśnie momencie mam światła, na których się zazwyczaj zatrzymuję. Dlatego ostatnio staram się tego nie robić, żeby organizm się nie przyzwyczajał :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kurde, chyba przegapiłam moment kiedy "nabyłaś" trenera :hej:
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo

"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ten kryzys to u mnie za każdym razem niestety na innym kaemie, ale dzięki za rady :taktak:
Treneiro to mój luby-przebiegł 3 maratony i dobrze prawi, więc korzystam z jego doświadczenia, a rzadko się myli, trzeba przyznać :hej:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Radość ogarnia czytając takie posty :taktak: bardzo ładnie idziesz, będzie pani zadowolooonaaa, forma będzie jak bum cyk cyk :uuusmiech:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Karolina - brawo za regularność i konsekwencję :) ; widać, że na prawdę zależy Ci na maratonie
ja chyba nie dam rady przyjechać na ten trail w październiku - za dużo domowych spraw na głowie, inna sprawa, że tydzień wcześniej mam ostatnią rundę w Gorcach - a tam będzie mi zależeć na wyniku i z pewnościa nie dojdę do siebie do tego czasu ... szkoda :(
ale na pewno będzie jeszcze nie jedna okazja do spotkania :) !
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Spoko, nie ma sprawy, rozumiem :taktak: trzymam mocno kciuki góralko!
Obrazek Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeśli każdy kolejny podbieg miałaś słabszy, to znaczy, że pomiędzy nie wypoczęłaś wystarczająco. Pomiędzy truchtałaś, czy marszowałaś?
Albo przyjmij niższe tempo, które uda Ci się utrzymać przez wszystkie powtórzenia.
Ale jeśli leciałaś na przedmuchanie, to czuj się rozgrzeszona :bum:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hm, o tym nie pomyślałam :uuusmiech: truchtałam, w planie był trucht. To w sumie jednorazowa przygoda, teraz będą już tylko 100 metrowe podbiegi, tylko w większej ilości powtórzeń-dzięki za sugestię :taktak:
Obrazek Obrazek

Obrazek

New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ