Inna sprawa to co sie rozumie przez "intensywne opady". Tu u mnie moze padac non stop, ale raczej malymi kroplami. Niemniej po kilku minutach czlowiek i tak jest caly mokry

Moderator: beata
Zdefiniuj proszę "markowe ciuchy"papillon pisze:macie jakieś sklepy w necie z markowymi ciuchami w dobrych cenach?
No u mnie niestety 1 gimn. i 4 podst. Do polskiego starsza ma 2 zestawy książek z ćwiczeniami, czyli w sumie 4 książki, do kilku po 3Stara Dama pisze:Ja nie miałam powodów do stresu, bo 5 klasa to żadna rewolucja. Książki tez jakoś przeżyłam, bo plastyka, muzyka itd są do klas 4-6, więc w tym roku trochę zakupów mi ubyło.cava pisze: A jak tam przed jutem mamuśki wszytkie?
Zestresowane?? :P
Ja już największego stresa to miałam. Jak płaciłam za podręczniki. 2 dzieci- 1000 zł w księgarni zostało.
Myślałam że zemdleję.
papillon pisze: a ja jeszcze trochę popytam szukam ciuchów jakieś koszulki na fitness, może bluza, spodnie i najchętniej jakieś buciki. Byłam w Tk Maxx słabo u nas... macie jakieś sklepy w necie z markowymi ciuchami w dobrych cenach? Pewnie nie wolno reklamować ale jakby któraś na priv napisała :D to będę dźwięczeć
a może pofitnesuj się w domu, zanim coś znajdziesz, jak tak robię i to dużo dajefranklina pisze:a ja szukam jakiegos fitneSSA -chociaz raz w tyg bo po sobotnim BBLU stwierdzam ze jestem nierozciagliwa i sztywna i w ogóle...Bieganie to jednak za mało
Ja godzinę temu wróciłam - było 12-13 st. i lałopapillon pisze: A dzisiaj wracając z zakupów dodam że u nas leje nieprzerwanie od wczoraj od godzin wieczornych spotkałam Pana biegnącego w tak ulewnym deszczu (już od 2 h próbuje iść po zakupy do auta i leje jakby wiadrami). A ten facet mknął ścieżką rowerową w krótkich gaciach i kurtce.
Heroizm czy idiotyzm? Podziwiać czy współczuć?
Biegacie w takiej pogodzie? Ja nie mówię o przelotnych opadach tylko ulewnym długim deszczu... i temperaturze 13 stopni.
Szadółki: Factory Outletcava pisze:No i w tym giga kompleksie outletowym na drugim końcu 3miasta, tym z latarnią. Nie wiem jak się nazywa to monstrum. Matarnia? Osowa?