mihumor pisze:le0n71 pisze:No to niezłe ściganie będzie. Nie dajcie się mihumorowi

O co chodzi, bo mi chłopaki przed startem łomot jeszcze spuszczą

Jakbym na dyszke nie wiem jak biegał a to mój najgorszy dystans do którego nigdy nie trenowałem - ja liczę, że coś fajnego razem "wespół w zespół" nabiegamy, na ściganie to ja na dziś nie jestem przygotowany i liczę się z traumatycznymi przeżyciami na drugiej połówce - ma być mocny tren WT - równo i zdrowo

Oby noga podawała bo luzować za bardzo nie luzuję do tego startu czyli lecę z treningu maratońskiego.
Po wczorajszym treningu to progowy jest u Ciebie poniżej 4:00.Dyszkę polecisz swobodnie 3:52-3:54.
39 złamiesz na bank...no chyba,że pogoda.Ale na to wpływu już nie mamy.
Oczywiście będę się starał pobiec najszybciej jak mogę(a znam ten ból na dyche i już mnie wszystko boli

),ale po mojemu to mihumora plecy będziemy oglądać.Jeszcze nie nadszedł ten czas.
@panucci10 - Toś poleciał ciągłego!Jeśli na treningu bez luzowania jesteś w wstanie utrzymać 4:06 to na zawodach utrzymasz na 100% to tempo!Zacznij zawody tym tempem...później przyspieszysz.
Ja na trenie 4:00 nie utrzymałbym przez 5km...co nie znaczy,że w sobotę mi się uda.
Ale zacznę szybciej niż po 4:00.W kwietniu jak w Lublinie biegłem pierwsze 5km były po 4:00 i gdyby nie b.silny wiatr...
A teraz jestem przynajmniej w teorii innym biegaczem.Interwały i tempa biegam 6-9"/km szybciej.
Sobota wszystko zweryfikuje!