Hotmas - komentarze
Moderator: infernal
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki za wsparcie Tylko wiecie, zostało nie aż dwa miesiące, ale zaledwie dwa... Np weźmy ten tydzień mamy piątek a mam zrobiony jeden trening i nie wiem czy coś zrobię do do wtorku i tak co tydzień wypadają mi jakieś dni treningowe. Więc można jeszcze dużo zrobić, ale i można zrobić niewiele i to bardzie mnie martwi. Ale ostateczną decyzję podejmę po starcie w Ciechocinku pod koniec sierpnia.
- birdie
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 0:50
No to dałeś czadu Ale tak postanowiłeś nagle czy wcześniej zaplanowane to dłuuuugie wybieganie ?24.07.2013
Dystans - 116.64 km
Czas - 1:32:16
Dasz radę, spoko Trochę więcej czasu jest do Poznania. To dopiero październik a nie wrzesieńCoraz poważniej rozważam rezygnację ze startu, ale jeśli nie teraz to nie wiem kiedy, może za kilka lat...
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Trochę przegiąłem, fakt Tyle to jak dobrze pójdzie wybiegam w sierpniu A Poznań kusił od samego początku, ale logistycznie łatwiejsza dla mnie jest Warszawa. Siostra sie tam przenosi wiec kwestia noclegów odpadabirdie pisze:No to dałeś czadu Ale tak postanowiłeś nagle czy wcześniej zaplanowane to dłuuuugie wybieganie ?24.07.2013
Dystans - 116.64 km
Czas - 1:32:16
Dasz radę, spoko Trochę więcej czasu jest do Poznania. To dopiero październik a nie wrzesieńCoraz poważniej rozważam rezygnację ze startu, ale jeśli nie teraz to nie wiem kiedy, może za kilka lat...
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
To jest najbardziej zdrowe podejście. W końcu ma być FUN, no nie? Rekordów świata to już nie pobijemy, więc trza się dobrze bawić.czuję duży spokój o to co przede mną. Po prostu co ma być, to będzie i tyle.
-
- Zaprawiony W Bojach
Pomimo, że należe raczej do ciepłolubnych, to z przykrością muszę się zgodzić z teorią, iż lato jest totalnie do kitu pod względem treningowym
Mentor mój zwykł mawiać, że najważniejsze jest to co 'siedzi' w głowie (czy jakoś tak... ) A skoro w głowie spokój, to cała reszta też będzie w porządkuhotmas pisze:ogólnie, czuję duży spokój o to co przede mną. Po prostu co ma być, to będzie i tyle.
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Fajne toto Przynajmniej do czasu i jak wychodzi
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo sympatyczne te interwały ... Tak, jak pisałem "u siebie", biegając w towarzystwie, zwłaszcza teraz, gdy często po prostu biegniemy wykąpać się, ciężko jest mi wyznaczyć sobie taki cel treningowy. Podoba mi się tempo tych Twoich "tysiączków", bardzo konkretne . Przerwy za to prawie marszowe. Bardzo mi się podobał ten trening.
P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Trenejro zadysponował przerwy w marszu to się dostosowałem:) Osobiście wolałbym potruchtać, ale się nie wyłamałem
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
e no, coś Ty, Tomek, przecież podczas deszczu jest najfajniejBudzę się ja wczoraj o piątej, parzę kawę i dopiero wtedy dociera do mnie, że pada deszcz
...
powiem, że ciekawa jestem, jak pobiegniesz swój pierwszy maraton; planujesz, jak widzę, na bardzo spokojnie i ostrożnie - i dobrze, bo to jednak duży dystans
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Ciągle mnie intrygowało o co chodzi z tymi obtartymi sutkami... Do czasu jak kilka dni temu przestałem biegać w podkoszulku zostawiając tylko koszulkę. Boli szczypie piecze.
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Jak pisałem nie mam parcia na czas, chcę się zmierzyć z dystansem i tyle. Bicie życiówek i gonitwę za urywaniem minut, sekund zostawiam młodszym, bo co tu się oszukiwać, w moim wieku przeżyć ten dystans to już zwycięstworubin pisze: powiem, że ciekawa jestem, jak pobiegniesz swój pierwszy maraton; planujesz, jak widzę, na bardzo spokojnie i ostrożnie - i dobrze, bo to jednak duży dystans
Łoj i to jakmclakiewicz pisze:Ciągle mnie intrygowało o co chodzi z tymi obtartymi sutkami... Do czasu jak kilka dni temu przestałem biegać w podkoszulku zostawiając tylko koszulkę. Boli szczypie piecze.
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
Trzymam kciuki jutro!!! Dobrego biegu i jak Bozia da życiówki
-
- Zaprawiony W Bojach
Powodzenia!
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach