Gorzów Wielkopolski- ul. Wyszyńskiego- sobota 9:30 !
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Serdecznie zapraszam na zajęcia BiegamBoLubię w Gorzowie!! Startujemy o 9:30 na stadionie przy ulicy Wyszyńskiego. Co w planie?? Ostatnio pracowaliśmy nad szybkością, tym razem skupimy się na wytrzymałości. ZAPRASZAM!!!
-
- Wyga
W najbliższą sobotę skupimy się na prawidłowym rozciąganiu. Będą również ćwiczenia wzmacniające poszczególne partie mięśniowe Startujemy o 9:30 na stadionie przy ulicy Wyszyńskiego
-
- Wyga
Dzięki Grzesiek!! W sumie w tym wyniku było wszystkiego po trochu: nos, wiedza, analiza ostatnich wyników oraz aury panującej w Moskwie . W sumie, gdyby Etiopczyk szybciej odpuścił Kiprotich'a to ten pewnie pobiegłby dokładnie 2:10 , ale i tak pomylić się o 9 sekund na dystansie 42,195 km to stosunkowo niedużo
-
- Wyga
Na najbliższych zajęciach czeka na Was ukochana siła biegowa , w nieco poszerzonym zakresie ( uwzględniając przy tym różny stopień sprawności uczestników naszych zajęć ). Startujemy jak zawsze o 9:30 na stadionie lekkoatletycznym przy ulicy Wyszyńskiego. SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!
-
- Wyga
Aha, zapomniałem, że dla tych którzy w niedzielę mają zaplanowany start, również jest przygotowany program treningowy mający na celu delikatne pobudzenie mięśni tzw. rozruch
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: sprawdzę
- Życiówka w maratonie: sprawdzę
No i gra gitarra!Zostaje z BBL
Ps. Moze ktos chce kota,albo zna kogos kto chciałby?Mam fajna znajdę ktora człowiek wypier... na ulice.Caly czarny młody kocurek.Mix Main Coona ze Słowiańskim;)
Ps. Moze ktos chce kota,albo zna kogos kto chciałby?Mam fajna znajdę ktora człowiek wypier... na ulice.Caly czarny młody kocurek.Mix Main Coona ze Słowiańskim;)