majak-komentarze
Moderator: infernal
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Co sie martwisz, pobiegniesz i bedzie dobrze! Ma byc i koniec! Trzymam kciuki!
- Mycha
- Stary Wyga
Jestem pewna, że za tydzień ( o ile pogoda jakoś drastycznie się nie zmieni) pobiegniesz szybciej niż dzisiaj.
-
- Zaprawiony W Bojach
Jasne... nawet jeśli będziesz traktował to jak trening (w większej grupie) to i tak gdzieś w podświadomości obudzi się w Tobie duch rywalizacji i pobiegniesz szybciej
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
No! ladnie! Ja ostatnio jak swoja zyciowke pobilem to mialem zrezygnowac z biegu nadwislanskiego (15km) i szykowac sie na biegnij warszawo ale jednak co bieg u siebie to bieg u siebie
Biegasz dyszke w podobnym czasie co ja i az dziwie sie, ze nie korcilo Cie zeby przebiec dluzszy dystans, mnie to strasznie korci, ale musze przyznac, ze najlepiej myka mi sie doystanse do 15km jak narazie
Biegasz dyszke w podobnym czasie co ja i az dziwie sie, ze nie korcilo Cie zeby przebiec dluzszy dystans, mnie to strasznie korci, ale musze przyznac, ze najlepiej myka mi sie doystanse do 15km jak narazie
-
- Zaprawiony W Bojach
Dokładnie, pogoda w moim przypadku odgrywa kolosalną rolę.Mycha pisze:Jestem pewna, że za tydzień ( o ile pogoda jakoś drastycznie się nie zmieni) pobiegniesz szybciej niż dzisiaj.
Mam nadziejęfrelka pisze:Jasne... nawet jeśli będziesz traktował to jak trening (w większej grupie) to i tak gdzieś w podświadomości obudzi się w Tobie duch rywalizacji i pobiegniesz szybciej
Dawaj na biegnij Warszawo !Skoor pisze:No! ladnie! Ja ostatnio jak swoja zyciowke pobilem to mialem zrezygnowac z biegu nadwislanskiego (15km) i szykowac sie na biegnij warszawo ale jednak co bieg u siebie to bieg u siebie <br sab="826"><br sab="827">Biegasz dyszke w podobnym czasie co ja i az dziwie sie, ze nie korcilo Cie zeby przebiec dluzszy dystans, mnie to strasznie korci, ale musze przyznac, ze najlepiej myka mi sie doystanse do 15km jak narazie
Nie korci mnie bo czas łapię tylko na półmetku i na końcu, więc to jest taka mała niespodzianka po biegu
A poza tym ostatnio mam różne remonty w domu i cieszę się z wykonania planu treningowego
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
majak...remonty...ech...prowadzę generalny od roku
cieszę się każdą chwilą, której nie spędzam w remontowanym mieszkaniu....wiem co czujesz
cieszę się każdą chwilą, której nie spędzam w remontowanym mieszkaniu....wiem co czujesz
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki z całego serca za każdy doping i trzymany kciuk
-
- Zaprawiony W Bojach
Pobiegłeś, wytrzymałeś, żyjesz... Biegasz od marca tego roku - oni dłużej, to Twoje pierwsze zawody na takim dystansie - oni biegali maratony, temperatura - morderca - pewnie dla nich też, no ale nie porównujmy wytrzymałości początkujących do wprawionych biegaczy. Ktoś musi być ostatni, żeby pierwszy mógł być ktoś Szczerze uważam, że BARDZO DOBRZE CI POSZŁO! Gratuluję. Następny Twój start to będzie masówka i wtedy sam zobaczysz, jak jest z Tobą na prawdę
-
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję bardzo za miłe słowa
Wiesz nie jestem zły na siebie, na zajęte miejsce czy czas, po prostu w tą niedzielę nic mi nie wyszło i stąd mój ''moralniak''
Ale najważniejsze , że wyciągnąłem wnioski... przynajmniej mam taką nadzieję
Mój flagowy start to ''biegnij Warszawo'' od tego od 2-óch miesięcy się przygotowuję
Wiesz nie jestem zły na siebie, na zajęte miejsce czy czas, po prostu w tą niedzielę nic mi nie wyszło i stąd mój ''moralniak''
Ale najważniejsze , że wyciągnąłem wnioski... przynajmniej mam taką nadzieję
Mój flagowy start to ''biegnij Warszawo'' od tego od 2-óch miesięcy się przygotowuję
-
- Dyskutant
Brawo... ja to chyba kilkanaście razy dany dystans przebiegnę i dopiero wezmę się za zawody
Nie ma co sobie zaplątać głowę miejscami... w kolejnej edycji biegu będzie lepiej Gratuluję...
Nie ma co sobie zaplątać głowę miejscami... w kolejnej edycji biegu będzie lepiej Gratuluję...
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki, wiesz o starcie dowiedziałem się na tydzień przed, więc nie było czasu się fizycznie przygotować...
-
- Zaprawiony W Bojach
Biegnij w Płocku, biegnij. Z chęcią Ci pokibicuje - na żywo blisko mam, i wybieram się żeby sobie popatrzeć
-
- Zaprawiony W Bojach
Oj nie kuś
Kurde coraz bardziej mam ochotę pobiec, a z takim dopingiem to bym chyba pofrunął
Dzięki, frelka-jesteś wielka
Kurde coraz bardziej mam ochotę pobiec, a z takim dopingiem to bym chyba pofrunął
Dzięki, frelka-jesteś wielka
-
- Dyskutant
Dzięki
Pobiegnij, choćby dla zdobycia doświadczenia, dla frajdy też
Pobiegnij, choćby dla zdobycia doświadczenia, dla frajdy też
BLOG
KOMENTARZE
"Celem nie jest bycie lepszym od kogoś innego lecz bycie lepszym od tego, kim samemu się było wcześniej." XIV Dalajlama
KOMENTARZE
"Celem nie jest bycie lepszym od kogoś innego lecz bycie lepszym od tego, kim samemu się było wcześniej." XIV Dalajlama