Pablito. - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam!!!
To świetnie, że będziecie biegać razem z Twoją narzeczoną. Będziecie się nawzajem motywować i wspierać, a to bardzo ważne
Życzę powodzenia
To świetnie, że będziecie biegać razem z Twoją narzeczoną. Będziecie się nawzajem motywować i wspierać, a to bardzo ważne
Życzę powodzenia
- masza_zaczyna
- Wyga
Hej, hej,
powodzenia i wytrwałości
powodzenia i wytrwałości
- Mycha
- Stary Wyga
Powodzenia!
- masza_zaczyna
- Wyga
moim zdaniem wynik super jak na pierwsze 5km
-
- Dyskutant
no nie wiem... ale skoro tak mówisz zapewne tak jest
Następnym razem postaram się na wypoczętego pobiec, powinno być lepiej
Następnym razem postaram się na wypoczętego pobiec, powinno być lepiej
-
- Dyskutant
Kolejna osoba mnie chwali jakże to miłe i motywujące...
Nie pozostaje nic innego jak tylko dalej ćwiczyć i się poprawiać z biegu na bieg
Nie pozostaje nic innego jak tylko dalej ćwiczyć i się poprawiać z biegu na bieg
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Podziwiam Cie, ze tyle cwiczysz, mi ostatnio nawet rozciagac sie nie chce
-
- Zaprawiony W Bojach
Pamietam ten dzien kiedy pierwszy raz udalo mi sie przebiec 1km bez przejscia do marszu, potem pierwsze zawody... Potem juz bez biegania trudno bylo wytrzymac. Wierze ze tak bedzie z Toba, ze wytrwasz a skrzydel doda Ci utrata waga i emocje na pierwszych biegowych zawodach.
W Warszawie masz bardzo wiele imprez biegowych, wybierz jakas na 5km albo najlepiej wystartuj w Biegnij Warszawo, jak zobaczysz kiklanascie tysiecy takich jak Ty , nawet idacych spora czesc trasy ale dzielnych i walecznych to zobaczysz jak to doda Ci skrzydel.
W Warszawie masz bardzo wiele imprez biegowych, wybierz jakas na 5km albo najlepiej wystartuj w Biegnij Warszawo, jak zobaczysz kiklanascie tysiecy takich jak Ty , nawet idacych spora czesc trasy ale dzielnych i walecznych to zobaczysz jak to doda Ci skrzydel.
-
- Dyskutant
@Skoor... miło to słyszeć... oby tylko nie był to słomiany zapał z mojej strony :P
Dziś także bym poćwiczył... ale zdrowy rozsądek mówi mi, zrób sobie przerwę by nie przedobrzyć...
I się go posłucham... dziś wolne
@jacdzi... zrobię wszystko by wytrwać... oby tylko kostka ma nie pokrzyżowała planów...
Póki co wsio dobrze chyba właśnie dzięki tym ćwiczeniom i rozgrzewce... dlatego tak się "katuję" nimi...
Co do zawodów... na razie nie myślę o nich... może jak zacznę połówki biegać :P hehe... a tak na poważnie, do końca roku chcę skończyć ten mój plan a później się zobaczy
Ale na razie nie napalam się na zawody bo nie godzien jestem... za mało w nogach km...
Dzięki za kibicowanie Pozdro...
Dziś także bym poćwiczył... ale zdrowy rozsądek mówi mi, zrób sobie przerwę by nie przedobrzyć...
I się go posłucham... dziś wolne
@jacdzi... zrobię wszystko by wytrwać... oby tylko kostka ma nie pokrzyżowała planów...
Póki co wsio dobrze chyba właśnie dzięki tym ćwiczeniom i rozgrzewce... dlatego tak się "katuję" nimi...
Co do zawodów... na razie nie myślę o nich... może jak zacznę połówki biegać :P hehe... a tak na poważnie, do końca roku chcę skończyć ten mój plan a później się zobaczy
Ale na razie nie napalam się na zawody bo nie godzien jestem... za mało w nogach km...
Dzięki za kibicowanie Pozdro...