Pablito. - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam!!!
To świetnie, że będziecie biegać razem z Twoją narzeczoną. Będziecie się nawzajem motywować i wspierać, a to bardzo ważne
Życzę powodzenia![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
To świetnie, że będziecie biegać razem z Twoją narzeczoną. Będziecie się nawzajem motywować i wspierać, a to bardzo ważne
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
Życzę powodzenia
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
- masza_zaczyna
- Wyga
Hej, hej,
powodzenia i wytrwałości![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
powodzenia i wytrwałości
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
- Mycha
- Stary Wyga
Powodzenia!
- masza_zaczyna
- Wyga
moim zdaniem wynik super jak na pierwsze 5km ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
-
- Dyskutant
no nie wiem... ale skoro tak mówisz zapewne tak jest ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Następnym razem postaram się na wypoczętego pobiec, powinno być lepiej![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Następnym razem postaram się na wypoczętego pobiec, powinno być lepiej
-
- Dyskutant
Kolejna osoba mnie chwali
jakże to miłe i motywujące...
Nie pozostaje nic innego jak tylko dalej ćwiczyć i się poprawiać z biegu na bieg![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
Nie pozostaje nic innego jak tylko dalej ćwiczyć i się poprawiać z biegu na bieg
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Podziwiam Cie, ze tyle cwiczysz, mi ostatnio nawet rozciagac sie nie chce ![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
-
- Zaprawiony W Bojach
Pamietam ten dzien kiedy pierwszy raz udalo mi sie przebiec 1km bez przejscia do marszu, potem pierwsze zawody... Potem juz bez biegania trudno bylo wytrzymac. Wierze ze tak bedzie z Toba, ze wytrwasz a skrzydel doda Ci utrata waga i emocje na pierwszych biegowych zawodach.
W Warszawie masz bardzo wiele imprez biegowych, wybierz jakas na 5km albo najlepiej wystartuj w Biegnij Warszawo, jak zobaczysz kiklanascie tysiecy takich jak Ty , nawet idacych spora czesc trasy ale dzielnych i walecznych to zobaczysz jak to doda Ci skrzydel.
W Warszawie masz bardzo wiele imprez biegowych, wybierz jakas na 5km albo najlepiej wystartuj w Biegnij Warszawo, jak zobaczysz kiklanascie tysiecy takich jak Ty , nawet idacych spora czesc trasy ale dzielnych i walecznych to zobaczysz jak to doda Ci skrzydel.
-
- Dyskutant
@Skoor... miło to słyszeć... oby tylko nie był to słomiany zapał z mojej strony :P
Dziś także bym poćwiczył... ale zdrowy rozsądek mówi mi, zrób sobie przerwę by nie przedobrzyć...
I się go posłucham... dziś wolne
@jacdzi... zrobię wszystko by wytrwać... oby tylko kostka ma nie pokrzyżowała planów...
Póki co wsio dobrze
chyba właśnie dzięki tym ćwiczeniom i rozgrzewce... dlatego tak się "katuję" nimi...
Co do zawodów... na razie nie myślę o nich... może jak zacznę połówki biegać :P hehe... a tak na poważnie, do końca roku chcę skończyć ten mój plan a później się zobaczy
Ale na razie nie napalam się na zawody bo nie godzien jestem... za mało w nogach km...
Dzięki za kibicowanie
Pozdro...
Dziś także bym poćwiczył... ale zdrowy rozsądek mówi mi, zrób sobie przerwę by nie przedobrzyć...
I się go posłucham... dziś wolne
@jacdzi... zrobię wszystko by wytrwać... oby tylko kostka ma nie pokrzyżowała planów...
Póki co wsio dobrze
Co do zawodów... na razie nie myślę o nich... może jak zacznę połówki biegać :P hehe... a tak na poważnie, do końca roku chcę skończyć ten mój plan a później się zobaczy
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Ale na razie nie napalam się na zawody bo nie godzien jestem... za mało w nogach km...
Dzięki za kibicowanie